Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε την περασμένη Κυριακή, όμως το νέο άλμπουμ του Κάνιε Ουέστ με τίτλο «Yandhi» εξακολουθεί να υπάρχει μόνο στη φαντασία του γνωστού ράπερ, ο οποίος μόλις χθες ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει στην Αφρική για να το ηχογραφήσει εκεί. «Eχω ανάγκη να πάω εκεί και να αγγίξω το χώμα… και να έχω το μικρόφωνο ανοιχτό για να ακούτε τη φύση καθώς θα ηχογραφούμε», δήλωσε στην ιστοσελίδα TMZ, προσθέτοντας ότι η κυκλοφορία του άλμπουμ αναβλήθηκε για τις 23 Νοεμβρίου, καθώς ένας από τους μάνατζέρ του έκρινε πως ο Ουέστ χρειαζόταν περισσότερο χρόνο.

(…) Τον τίτλo της πιο «επικίνδυνης διασημότητας» για online αναζητήσεις στη Βρετανία κατέχει πλέον η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία «έκλεψε» την πρωτιά από τον Κρεγκ Ντέιβιντ. Σύμφωνα με την εταιρεία διαδικτυακής ασφάλειας McAfee, η εισαγωγή του ονόματος της σταρ σε μια μηχανή αναζήτησης έχει τις περισσότερες πιθανότητες να οδηγήσει τον ανυποψίαστο χρήστη του Ιντερνετ σε κακόβουλες ιστοσελίδες, ενώ η αδελφή της, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, κατέχει την τρίτη θέση στη λίστα επικινδυνότητας, αμέσως μετά τη Ναόμι Κάμπελ.

(…) Για μία μεταφυσική εμπειρία του μίλησε ο Μπόνο (φωτ.) στους Sunday Times, υποστηρίζοντας ότι, ενώ βρισκόταν πολύ κοντά στον θάνατο, ο Θεός ψιθύρισε στο αυτί του. «Είχα μια καθοριστική στιγμή στην πρόσφατη ζωή μου, όταν σχεδόν έπαψα να υπάρχω. Το έχω ξεπεράσει εντελώς, είμαι πιο δυνατός από ποτέ», δήλωσε. Σύμφωνα με φήμες, το τελευταίο άλμπουμ των U2 είναι εμπνευσμένο από τα προβλήματα υγείας του φρόντμαν τους, το 2016.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή