Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πολυαναμενόμενη όσο και αμφιλεγόμενη νέα διασκευή του «Imagine» με την υπογραφή της Γιόκο Ονο (φωτ.) κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα. Ηδη η πειραγμένη, ambient εκδοχή της διαχρονικής επιτυχίας, από τον δίσκο «Warzone», έχει διχάσει το διαδικτυακό κοινό, κάτι που οφείλεται εν πολλοίς στο γεγονός ότι αρκετοί δεν γνωρίζουν πως οι στίχοι του τραγουδιού είναι εμπνευσμένοι από την ποιητική συλλογή της Ονο «Grapefruit» και άρα αποτελεί, κατά μία έννοια, και δικό της δημιούργημα.

(…) Σε… λάθη του μεταφραστή απέδωσε ο εκδότης του περιοδικού της αεροπορικής εταιρείας ΕgyptAir την υποτιθέμενη συνέντευξη με την Ντριου Μπάριμορ, μετά την ανακοίνωση της ηθοποιού ότι δεν είχε «συμμετοχή» στο εν λόγω άρθρο. Αρκετοί αναγνώστες, βέβαια, είχαν εκφράσει την άποψη πως η συνέντευξη ήταν κατασκευασμένη, κάτι το οποίο αρνείται η συντάκτρια του κειμένου, Aida Takla, η οποία μάλιστα δηλώνει ότι έχει πάρει συνέντευξη από την Μπάριμορ «αρκετές φορές». «Ζητούμε συγγνώμη για όποια παρεξήγηση μπορεί να παρερμηνευτεί ως προσβολή στη σημαντική ηθοποιό», ανέφεραν οι επικεφαλής του περιοδικού Horus.

(…) Μετά τρεις δεκαετίες σιωπής, τα μέλη της (κάποτε) νεανικής ποστ πανκ μπάντας Capital Punishment συναντήθηκαν ξανά για να γράψουν μουσική. Σύμφωνα με φήμες, τη θέση του ντράμερ εξακολουθεί να καταλαμβάνει ο ηθοποιός Μπεν Στίλερ (φωτ.), ο οποίος το 1982 συμμετείχε στην ηχογράφηση του πρώτου και μοναδικού άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο «Roadkill».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή