Πρόσωπα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ ελκυστικός τίτλος το να πάσχω από καρκίνο, αλλά δεν είναι αληθές», δήλωσε ο διάσημος μουσικός Ελβις Κοστέλο (φωτ.) με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα για την υγεία του. Η αδυναμία που ένιωσε κατά τη διάρκεια ενός σόου το καλοκαίρι ήταν γεγονός, όπως και η ασθένειά του εξαιτίας καλοήθους όγκου, ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία. «Ειλικρινά, θα ρίξω μια μπουνιά στη μούρη όποιου ξαναγράψει ότι υποφέρω από καρκίνο», συμπλήρωσε.

(…) Ο συγγραφέας ενός πολυσυζητημένου βιβλίου, ο Γερμανός Νόρμαν Ολερ (φωτ.), έρχεται στην Αθήνα την επόμενη Δευτέρα για μια συζήτηση με αφορμή το βιβλίο του, μπεστ σέλερ «Υπερδιέγερση: Τα ναρκωτικά στο Τρίτο Ράιχ»  (εκδ. Μεταίχμιο). Ο συγγραφέας άντλησε τα στοιχεία του βιβλίου του από εκτενή έρευνα σε γερμανικά και αμερικανικά αρχεία. Επίσης έκανε συνεντεύξεις με αυτόπτες μάρτυρες, ιστορικούς και γιατρούς, που επιβεβαιώνουν ασύδοτη χρήση ναρκωτικών ακόμη και στα υψηλότερα κλιμάκια των ναζί.

(…) Την Κυριακή απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών ο διακεκριμένος βαρύτονος Βασίλης Γιαννουλάκος (φωτ.), ο οποίος διέγραψε μια σπουδαία καριέρα τόσο στην Εθνική Λυρική Σκηνή όσο και σε μεγάλα λυρικά θέατρα του εξωτερικού, ερμηνεύοντας δεκάδες πρωταγωνιστικούς ρόλους του ρεπερτορίου. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1933 και σπούδασε φωνητική μουσική στο Ωδείο Αθηνών και στο Εθνικό Ωδείο. Το 1961 κέρδισε το βραβείο διεθνούς διαγωνισμού τραγουδιού της δισκογραφικής εταιρείας Decca στη Βιέννη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή