Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Παντρεύτηκα από έρωτα, αλλά ο γάμος μου με έναν ισχυρό άνδρα κρατούσε μακριά από μένα τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Εργαζόμουν, αλλά βρισκόμουν σε ένα κουκούλι. Ετσι, όταν βγήκα από αυτό στα 32, 33 μου χρόνια, ήταν σαν να έπρεπε να μεγαλώσω». Με ένα μακροσκελές άρθρο στην ιστοσελίδα The Cut του περιοδικού New York Magazine, η Νικόλ Κίντμαν  (φωτ.) δίνει μια νέα οπτική του πρώτου της γάμου με τον Τομ Κρουζ, μιλάει για τον τωρινό της σύζυγο, Κιθ Ούρμπαν, τη σεξιστική βιομηχανία του κινηματογράφου, τις επιλογές της. Το άρθρο της είναι μέρος του αφιερώματος του περιοδικού Powerful Women Talk About Power (And Powerlessness).

(…) Εκανε πολλά στο Χόλιγουντ αλλά μάλλον όχι και τόσα. Ο λόγος για τον μίστερ Ρόκι Μπαλμπόα, ηθοποιό Σιλβέστερ Σταλόνε που πρωταγωνιστεί –τουλάχιστον η φωνή του– σε ένα βίντεο που έχει ξεσηκώσει τα σόσιαλ μίντια. Ο παλαίμαχος ηθοποιός συνεργάζεται με τον ιταλικό οίκο Μοντεγκράπα που κατασκευάζει πολυτελή ρολόγια και πένες αξίας αρκετών χιλιάδων δολαρίων αλλά, όπως θα δείτε στο βίντεο, αμφιλεγόμενου στυλ και αισθητικής.

(…) Λήξη  συναγερμού! Ο δημοφιλής Καναδός τραγουδιστής Μάικλ Μπουμπλέ (φωτ.) δεν κρεμάει το μικρόφωνο. Απλώς παρερμηνεύθηκε η δήλωσή του «δεν αντέχω άλλο τον ναρκισσισμό της διασημότητας». Εγινε, στο πλαίσιο συνέντευξης του στο περιοδικό της εφημερίδας Daily Mail, συνέντευξης συναισθηματικά φορτισμένης, ειδικά στο σημείο που ο Μπουμπλέ, αναφέρθηκε στη μάχη του γιου του με τον καρκίνο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή