Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εχω κάνει πολλά φιλμ και τηλεοπτικά σόου, αλλά ποτέ δεν είχα πάνω μου τόση προσοχή από εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα, σε ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε η Τζέιμι Λι Κέρτις (φωτ.), εκφράζοντας την έκπληξή της για την τεράστια ανταπόκριση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και του κοινού στην καινούργια της ταινία, το σίκουελ του θρυλικού «Halloween», που κάνει πρεμιέρα σήμερα στην Αμερική και την προσεχή Πέμπτη στην Ελλάδα. Σαράντα χρόνια μετά το πρώτο «Halloween», ο Μάικλ Μάγερς έρχεται να σκορπίσει ξανά τον τρόμο με τον Τζον Κάρπεντερ σε ρόλο παραγωγού, καθώς τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέιβιντ Γκόρντoν Γκριν.

(…) Ενα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ ανακοίνωσε πως θα αποτελέσει την επόμενη δουλειά του ο δημιουργός του εξαιρετικού «Να με φωνάζεις με το όνομά σου», Λούκα Γκουαντανίνο. Ο Ιταλός κινηματογραφιστής πρόκειται να σκηνοθετήσει μια μεταφορά στην οθόνη του άλμπουμ «Blood in the Tracks» του Μπομπ Ντίλαν. Το σενάριο της ταινίας θα συνθέσουν βασικά θέματα και «σκηνές» που απαντούν στον εμβληματικό δίσκο.

(…) Συνυπάρχει με την πρωτοπορία κάθε εποχής ο 78χρονος σκηνογράφος και ζωγράφος Γιώργος Ζιάκας, από τις σημαντικότερες παρουσίες στο ελληνικό σινεμά. Σήμερα εγκαινιάζεται στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (στις 7 μ.μ.) έκθεση – αφιέρωμα στο έργο του, στο πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή