Πρόσωπα της Τρίτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καινούργια πρόσωπα ανακοίνωσε το BBC, που θα πάρουν τη θέση του Ματ Λεμπλάνκ, ο οποίος αποχωρεί από κεντρικός παρουσιαστής του «Top Gear». Το δημοφιλές σόου αυτοκινήτων, το οποίο έχασε πολλή από τη λάμψη του μετά την απομάκρυνση του Τζέρεμι Κλάρκσον, περνάει πλέον στα χέρια των Πάντι Μακ Γκίνες (φωτ.) και Αντριου Φλίντοφ. Ο πρώτος είναι γνωστός και ήδη επιτυχημένος στην τηλεόραση με το σόου «Take Me Out», ενώ ο δεύτερος είναι πρώην αθλητής του κρίκετ και, φυσικά, λάτρης των αυτοκινήτων.

(…) Εναν νεαρό τυφλό και αυτιστικό θαυμαστή μαζί με τον συνοδό του προσκάλεσε στη σκηνή ο φρόντμαν των Foo Fighters, Ντέιβ Γκρολ, στη διάρκεια της πρόσφατης συναυλίας της μπάντας στη Μινεσότα. Στη συνέχεια, αφιέρωσε στο αγόρι το κομμάτι «Τhe Sky is a Neighborhood» και του έδωσε να κρατήσει την κιθάρα του, κερδίζοντας τις επευφημίες του κοινού. Στις αρχές Οκτωβρίου, ο Γκρολ είχε και πάλι προσκαλέσει στη σκηνή έναν δεκάχρονο θαυμαστή, στον οποίο μάλιστα χάρισε την κιθάρα του με το επιχείρημα ότι η περιοδεία του είχε σχεδόν τελειώσει.

(…) Στο πλευρό του Γούντι Αλεν στάθηκε ο Ισπανός ηθοποιός Χαβιέ Μπαρδέμ, χαρακτηρίζοντας τον σκηνοθέτη «ιδιοφυΐα». Ο Αλεν βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο με την ανακίνηση των καταγγελιών κακοποίησης της θετής του κόρης Ντίλαν Φάροου το 1992. Ο Μπαρδέμ σημείωσε ότι «αν ποτέ αλλάξει η νομική κατάσταση, θα αλλάξω την απόφασή μου», αλλά μέχρι τότε είπε ότι θα δούλευε μαζί του ακόμη και αύριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή