Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν πρόσφατα οι αμοιβές των κορυφαίων τηλεοπτικών αστέρων (στην Αμερική) και τα αποτελέσματα, φυσικά, είναι ενδιαφέροντα. Στην κορυφή της λίστας φιγουράρει ο Χαβιέ Μπαρδέμ (φωτ.), ο οποίος έχει συμφωνήσει για αμοιβή 1,2 εκατ. δολαρίων για τον ρόλο του Ερνάν Κορτές, σε επερχόμενη σειρά του Amazon, ενώ στις δύο ακόλουθες θέσεις συναντάμε γυναίκες. Συγκεκριμένα, τη Ρις Γουίδερσπουν και την Τζένιφερ Ανιστον, οι οποίες θα λάβουν από 1,1 εκατ. για σόου της Apple. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα ποσά ανεβαίνουν αρκετά, μιας και οι τρεις αμείβονται και ως παραγωγοί των σειρών τους.

(…) To «Happy» είναι ένα από τα πιο γνωστά μουσικά κομμάτια του Φαρέλ Ουίλιαμς. Ωστόσο, δεν υπήρξε τίποτα «happy» (χαρούμενο) μετά την τραγωδία του Πίτσμπουργκ ώστε να ακουστεί το τραγούδι σε πολιτική εκδήλωση του Ντόναλντ Τραμπ την ίδια ημέρα, όπως σημειώνει ο δικηγόρος του τραγουδιστή. Με το ίδιο γράμμα ο Ουίλιαμς απαγορεύει στον Αμερικανό πρόεδρο να παίζει τα τραγούδια του στις εκδηλώσεις του, μια κίνηση που έχουν κάνει και άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith, η Αντέλ, ο Νιλ Γιανγκ, οι Ρόλινγκ Στόουνς.

(…) Ντοκιμαντέρ για τον Πρινς ετοιμάζει το Netflix με την υπογραφή της σκηνοθέτιδος Αβα Ντιβερνέ, η οποία έχει πρόσβαση στο αρχείο του. Η Ντιβερνέ έχει σκηνοθετήσει την ταινία «Σέλμα» και το sci-fi «A Wrinkle in Time».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή