Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί σε κάποιον θα λείψουν οι πολιτικές του ασυναρτησίες. Και αναφέρομαι σε όσα κατά καιρούς εκστομίζει ο διάσημος Αμερικανός ράπερ Κάνιε Γουέστ  (φωτ.) φανατικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, που μέσω Twitter δήλωσε ότι «θα αποστασιοποιηθεί από την πολιτική επειδή κατάλαβε ότι τον χρησιμοποίησαν για να διαδώσει μηνύματα στα οποία ο ίδιος δεν πιστεύει. Και θα επικεντρωθεί στη δημιουργικότητά του». Μένει να δούμε αν θα το τηρήσει.

(…) Είναι συνήθως πολύ φειδωλή στις δηλώσεις της η Νικόλ Κίντμαν (φωτ.), αλλά τώρα αποκάλυψε στο τηλεοπτικό σόου της Ελεν Ντε Τζενέρις ότι η κόρη της θα κάνει ένα πέρασμα στον νέο κύκλο του «Big Little Lies», της τηλεοπτικής σειράς για την οποία έχει ήδη βραβευθεί για την ερμηνεία της με ένα EMMY. Κι έδωσε μία ακόμη είδηση: στη νέα σεζόν που ετοιμάζεται –την περιμένουμε μέσα στο 2019– συμμετέχει επίσης η Μέριλ Στριπ που υποδύεται την τηλεοπτική πεθερά της, τη Mary Louise Wright.

(…) Τριακόσια κομμάτια από την προσωπική της συλλογή, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για εκείνην από τον μόδιστρο και στενό της φίλο Ιβ Σεν Λοράν, πρόκειται να βγάλει σε δημοπρασία η Κατρίν Ντενέβ (φωτ.) στις αρχές της νέας χρονιάς. Αυτά τα μοναδικά ρούχα σχεδιάστηκαν από τον Λοράν για να ντύσουν την ηθοποιό, που υπήρξε η μούσα του για σχεδόν 40 χρόνια. Γι’ αυτό, όπως είπε η ίδια, «αυτή η απόφαση έχει γεύση γλυκόπικρη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή