Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tη φιλία του με την Ιβάνκα Τραμπ και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κουσνέρ υπερασπίστηκε σε συνέντευξή του ο διάσημος ηθοποιός Χιου Τζάκμαν  (φωτ.). Ολα ξεκίνησαν όταν ο Τζάκμαν προσκάλεσε το ζευγάρι στο πάρτι που έκανε για τα 50 του χρόνια. Και όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την Πρώτη κόρη και τον σύζυγό της, απάντησε ότι «γνωριζόμαστε εδώ και δεκαπέντε χρόνια και πρέπει να πω ότι είναι εξαιρετικά πιστοί φίλοι. Μπορεί σε κάποια πράγματα να διαφωνούμε, αλλά όλοι έχουμε φίλους με τους οποίους δεν συμφωνούμε σε όλα».

(…) Σε ηλικία 90 ετών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο Καναδός ηθοποιός Ντάγκλας Ρέιν. Παρότι συμμετείχε στο Φεστιβάλ Σαίξπηρ του Στράτφορντ, στον Καναδά, για 32 σεζόν και ήταν υποψήφιος για ένα θεατρικό βραβείο Tony το 1972, στη συνείδηση του κοινού ο Ρέιν παραμένει ταυτισμένος με τον Χαλ 9000, τον παντογνώστη υπολογιστή από την ταινία «2001: Η οδύσσεια του Διαστήματος» του Κιούμπρικ. Ο τόνος της φωνής του Χαλ θεωρείται ότι καθόρισε τον τρόπο με τον οποίο μας μιλούν οι «έξυπνες» συσκευές μας, αποτελώντας πρότυπο για το Siri της Apple, την Alexa του Amazon κ.ά.

(…) Ο γιος του πάλαι ποτέ ομορφότερου άνδρα του κινηματογράφου, του ηθοποιού Αλέν Ντελόν, ο Αλέν-Φαμπιέν Ντελόν άφησε για λίγο το μόντελινγκ για να γράψει ένα μυθιστόρημα που αναφέρεται στην ανέφικτη σχέση ενός γιου με τον πατέρα του. Το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή