Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκινάει αύριο, Παρασκευή, η προπώληση εισιτηρίων για το Summer Time Festival του Λονδίνου και σίγουρα χιλιάδες μουσικόφιλοι θα σπεύσουν να τα αγοράσουν με την ελπίδα πως θα δουν για πρώτη φορά στη σκηνή μαζί τον Μπομπ Ντίλαν (φωτ.) και τον Νιλ Γιανγκ. Προς το παρόν, στο πρόγραμμα του φεστιβάλ αναφέρεται μόνο ότι τα δύο μεγάλα ονόματα της αμερικανικής μουσικής θα βρίσκονται στο Χάιντ Παρκ στις 12 Ιουλίου, κάποιοι όμως θυμούνται πως οι δυο τους είχαν παίξει μαζί το 1992, στην επέτειο των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου του Ντίλαν, ενώ το 1976 είχαν συμπράξει στην τελευταία συναυλία των The Band.

(…) Ως Los Unidades υπογράφουν οι Coldplay το νέο κομμάτι, με τίτλο «E-Lo», που κυκλοφόρησε χθες και αποτελεί καρπό της συνεργασίας τους με τον τραγουδιστή και ράπερ Φαρέλ Ουίλιαμς. «Αρα, όταν ο Κρις Μάρτιν έλεγε ότι το “AHFOD” ήταν το τελευταίο άλμπουμ των Coldplay, εννοούσε απλώς ότι ήταν το τελευταίο άλμπουμ που υπογράφουν με αυτό το όνομα», πόσταρε κάποιος αισιόδοξος θαυμαστής στο Twitter.

(…) Τα  φώτα της δημοσιότητας για πρώτη φορά μετά έξι δεκαετίες είδαν τέσσερα πρώιμα ποιήματα και ένα δοκίμιο της Αν Σέξτον, τα οποία αναδεικνύουν μια πιο ανάλαφρη, αισιόδοξη πτυχή του χαρακτήρα της. Στα ποιήματα, η κορυφαία Αμερικανίδα ποιήτρια, η οποία άρχισε να ασχολείται συστηματικά με το γράψιμο μετά τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρική κλινική, καταπιάνεται με θέματα όπως το σκι και τα Χριστούγεννα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή