Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο στις 21 Μαρτίου για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο στις 21 Μαρτίου για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Embryolab, πρότυπη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ίδρυσε μια πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα Διεθνή Εκπαιδευτική Ακαδημία, το Embryolab Academy. Η Ακαδημία αυτή, έχει επιστημονικό, ερευνητικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε επιστήμονες από όλο τον κόσμο. Συνεχής επιδίωξη είναι η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων σε Διεθνές Επίπεδο με σκοπό την προώθηση και προαγωγή της γνώσης στο χώρο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Το Embryolab Academy, έπειτα από την διεθνή καθολική αποδοχή του πρώτου εκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα την Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση, προχωρά στην οργάνωση του δεύτερου Διεθνούς Επιστημονικού και Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, με θέμα: «Η Διαχείριση Ποιότητας στα Εργαστήρια Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής: Από τη θεωρία στην πράξη».

Δέκα διακεκριμένοι επιστήμονες, από όλο τον κόσμο, θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους με τους 70 συμμετέχοντες από 30 χώρες όλου του κόσμου. Το Σεμινάριο απευθύνεται σε επιστήμονες της Υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, σε Εμβρυολόγους, σε Υπεύθυνους Ποιότητας Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, καθώς και σε Διοικητικά Στελέχη μονάδων που επιθυμούν να κατανοήσουν και να βελτιώσουν τη γνώση τους στα σύγχρονα διεθνή δεδομένα που αφορούν στη Διαχείριση της Ποιότητας σε Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Οι εισηγήσεις, αλλά και η συζητηση για τρόπους αντιμετώπισης πρακτικών προβλημάτων θα βοηθήσουν με διαδραστικό τρόπο τους συμμετέχοντες να αναγνωρίζουν ευκολότερα τυχόν προβλήματα και να τα αντιμετωπίζουν άμεσα με τον καλύτερο τρόπο, αποτρέποντας παράλληλα την επανεμφάνισή τους.

Αξίζει ιδιαίτερα να σημειωθεί ότι και το δεύτερο αυτό Σεμινάριο, όπως και το πρώτο, πιστοποιήθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Διαπίστευσης για τη Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση [European Accreditation Council for Continuing Medical Education (EACCME)] με 12 Μονάδες Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (European CME credits)!

Για περισσότερες πληροφορίες: Embryolab Academy

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή