Προτάσεις για το δεκαπενθήμερο που έρχεται

Προτάσεις για το δεκαπενθήμερο που έρχεται

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εξόρμηση στα αστέρια…

Στον Ελικώνα  (τοποθεσία «Φούσκες») και από τις 25 έως και τις 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί φέτος η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων. Με κύριο διοργανωτή τον Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας (ΣΕΑ), η εξόρμηση γίνεται για όγδοο καλοκαίρι, με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε ερασιτέχνες αστρονόμους από όλη την Ελλάδα να απολαύσουν μαζί τον έναστρο ουρανό, αλλά και να «μυήσει» στη μαγεία και τα μυστικά της αστροπαρατήρησης ανθρώπους όλων των ηλικιών που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα τηλεσκόπια. Επίσης, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται σεμινάρια και παρουσιάσεις από ειδικούς τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διανυκτερεύσουν έως και 4 βράδια, είτε σε σκηνές στον χώρο της εξόρμησης είτε σε καταλύματα στα γύρω χωριά, ενώ το αντίτιμο για την εγγραφή στην εκδήλωση είναι 5 ευρώ.

​​ΠΟΥ: Ορος Ελικώνας

ΠΟΤΕ: 25 – 28 Ιουλίου

http://astroexormisi.gr

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

9ο Θερινό Σχολείο στην Κρήτη

Η Χρηματοοικονομική Οικονομετρία και οι Χρηματοοικονομικές Αγορές είναι το θέμα του 9ου Θερινού Σχολείου στην Οικονομική Θεωρία και Οικονομετρία που θα διεξαγάγει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Οπως κάθε χρονιά, για το πρωινό πρόγραμμα έχουν προβλεφθεί διαλέξεις, ενώ τα απογεύματα θα γίνονται εργαστήρια πρακτικής εξάσκησης σε ειδικά «πακέτα» λογισμικού. Το θερινό σχολείο προορίζεται για διδακτορικούς φοιτητές, ακαδημαϊκούς και ειδικούς στην Οικονομική Θεωρία και την Οικονομετρία, οι οποίοι συμμετέχουν στη χάραξη πολιτικής κρατικών υπηρεσιών ή ιδιωτικών φορέων. Διακεκριμένος προσκεκλημένος είναι φέτος ο Enrique Sentana, καθηγητής οικονομικών στο Κέντρο Χρηματοοικονομικών Μελετών στην Ισπανία.

​​ΠΟΥ: Πανεπιστημιούπολη Γάλλου (Ρέθυμνο)

ΠΟΤΕ: 27 Ιουλίου – 3 Αυγούστου

http://assee.soc.uoc.gr

ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα

Σε φοιτητές όλων των βαθμίδων και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο e-commerce απευθύνεται το 2ο Θερινό Σχολείο στην Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα, το οποίο γίνεται στη Μυτιλήνη, από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Στόχος του σχολείου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν καλύτερα όλες τις παραμέτρους που εμπλέκονται στη διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών μέσω Ιντερνετ, αλλά και τις τεχνολογίες οι οποίες είναι απαραίτητες για τη λειτουργία και τη διαχείριση μιας online πλατφόρμας γι’ αυτό τον σκοπό.

​​ΠΟΥ: Ξενοδοχείο «Sun Rise» (Μόλυβος Λέσβου)

ΠΟΤΕ: 25 – 31 Ιουλίου

https://ebiz2014.pns.aegean.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή