100 υποτροφίες αριστείας για μεταδιδακτορική έρευνα στην Ελλάδα

100 υποτροφίες αριστείας για μεταδιδακτορική έρευνα στην Ελλάδα

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο της συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Siemens, μέσω του προγράμματος ΙΚΥ-Siemens το Ίδρυμα  Κρατικών Υποτροφιών ανακοινώνει την προκήρυξη εκατό (100) θέσεων  με σκοπό την εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στην Ελλάδα για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν σε τέσσερις (4) θεματικές περιοχές αιχμής και σε εξειδικεύσεις  που ορίζονται στη σχετική προκήρυξη. Προβλέπονται 25 θέσεις σε κάθε επιστημονικό τομέα, οι οποίοι είναι η Ενέργεια, η Υγεία, η Βιομηχανία και οι Υποδομές-Αστική Ανάπτυξη-Περιβάλλον.

Σε περίπτωση κενών θέσεων σε έναν από τους ανωτέρω  επιστημονικούς τομείς, οι θέσεις μεταφέρονται σε άλλον μετά από απόφαση της ολομέλειας της επιτροπής αξιολόγησης.

Οι  προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά, η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής, η διάρκεια και οι οικονομικές παροχές περιλαμβάνονται στο πλήρες κείμενο της προκήρυξης, που είναι αναρτημένο στη διαδικτυακή σελίδα του ΙΚΥ http://www.iky.gr/ypotrofies-gia-ellines/ypotrofies-iky-siemens.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 27η Οκτωβρίου 2014. Οι αιτήσεις αποστέλλονται αποκλειστικά ταχυδρομικά (συστημένη επιστολή) στα γραφεία του ΙΚΥ- Τμήμα Διαγωνισμών (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234, Νέα Ιωνία).

Πληροφορίες  παρέχονται από το τμήμα Διαγωνισμών του ΙΚΥ στα τηλέφωνα 210-3726394, -395, -313, -346, στα γραφεία του ΙΚΥ  και στην ιστοσελίδα www.iky.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή