Το μήλο κάτω από τη μηλιά…

57" χρόνος ανάγνωσης

Το γονίδιο «Moss» έχει πολλά να πει, όπως φαίνεται… Η δεκαεξάχρονη αδελφή της Κέιτ Μος ξεκινά την πορεία της ως μοντέλο με δόξα και τιμή!

Η Λότι Μος μόλις προχτές έκλεισε τα δεκάξι και ξεκίνησε και επίσημα τη συνεργασία της με το πρακτορείο Storm Model Management. Ναι, ναι… Είναι το ίδιο πρακτορείο απ' όπου ξεκίνησε και η αδελφή της, πολλά χρόνια πριν γίνει top model. Μάλιστα η Λότι για να το γιορτάσει ανέβασε στη σελίδα του πρακτορείου στο Twitter μια φωτογραφία από το πορτοφόλιο της ενώ εκπρόσωπος του πρακτορείου δήλωσε σχετικά ότι είναι πολύ χαρούμενοι που η Λότι έκλεισε τα δεκάξι και μπορεί επιτέλους να συνεργαστεί μαζί τους. Αν και, όπως συπλήρωσε ο ίδιος, θα πρέπει να κάνουν ακόμη λίγη υπομονή, μέχρι να τελειώσει και το σχολείο! 

Η Λότι, που εντοπίστηκε από τα έμπειρα μάτια του κόσμου της μόδας όταν ήταν παράνυφος στον γάμο της αδελφής της (ήταν μόλις 13 ετών), έχει μέτριο ανάστημα, έντονα ζυγωματικά, ξανθά ίσια μαλλιά και μπλε μάτια. Ολοι μιλούν για την ομοιότητα της με την Κέιτ… Αραγε όμως θα καταφέρει να αποκτήσει το εκτόπισμα της αδελφής της στον κόσμο της μόδας; Με ό,τι αυτό συνεπάγεται βέβαια…