An empire state of mind

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο γνωστός φωτογράφος Αλεν Χένσον, ο οποίος προκάλεσε την μήνιν των ιδιοκτητών του Empire State Building επειδή απαθανάτισε topless το μοντέλο Σέλμπι Κάρτερ σε χώρο του κτιρίου, καλείται τώρα να πληρώσει 1,1 εκατομμύριο δολάρια.

Μια topless φωτογραφία που τραβήχτηκε τον Αύγουστο στο παρατηρητήριο που βρίσκεται στον 86ο όροφο του Empire State Building στη Νέα Υόρκη ενδέχεται να κοστίσει ακριβά στον δράστη-φωτογράφο Αλεν Χένσον. Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσαν τη Δευτέρα οι δικηγόροι των ιδιοκτητών του κτιρίου, ο φωτογράφος δεν ζήτησε την έγκρισή τους -όπως υποχρεούται βάση της νομοθεσίας όταν η φωτογράφιση δεν προορίζεται για ιδιωτική χρήση- και, σαν να μην έφτανε αυτό, φωτογράφισε το μοντέλο τη στιγμή που το παρατηρητήριο ήταν γεμάτο από κόσμο. Φυσικά, ο φωτογράφος αντιτείνει ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε σε μια στιγμή έμπνευσης με το κινητό και κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα, όμως η απόφαση πλέον ανήκει στους δικαστές του Ανώτερου Δικαστηρίου του Μανχάταν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή