O Mario Testino αποκαλύπτει

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις πιο δημοφιλείς φωτογραφίες του πριγκιπικού ζεύγους τραβήχτηκε από τον Μάριο Τεστίνο. Ιδού το παρασκήνιο!

Ο αρραβώνας της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ ανακοινώθηκε και επισήμως στα media με ένα δελτίο τύπου, συνοδευμένο από μια φωτογραφία, την οποία υποθέτω όλοι θυμόμαστε… Σ' αυτή τη συγκεκριμένη φωτογραφία το πριγκιπικό ζεύγος δείχνει ανέμελο, χαρούμενο, ευτυχισμένο, δυνατό. Μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόση αλήθεια μπορεί να «χωρέσει» σε ένα φωτογραφικό κλικ. Η απάντηση είναι ότι, αν είναι από τον Μάριο Τεστίνο, η αλήθεια ξεχειλίζει…

Πρόσφατα μάλιστα ο διάσημος φωτογράφος μίλησε για την συγκεκριμένη λήψη. Αφού φωτογράφιζε για τέσσερις ώρες, συνέχιζε κάτι να του λείπει, όπως είπε. Κι ενώ η φωτογράφιση είχε τελειώσει, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ αγκαλιάστηκαν τυχαία και ο Μάριο είχε την ετοιμότητα και την εξυπνάδα να τους απαθανατίσει σ΄εκείνη την δική τους στιγμή. «Αυθόρμητο συναίσθημα, ζωντανός έρωτας. Αυτό βγάζει αυτή η εικόνα και είμαι τυχερός που φέρει την υπογραφή μου» λέει σχετικά ο φωτογράφος. Μακάρι λοιπόν ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ να είναι όντως τόσο ευτυχισμένοι όσο δείχνουν εδώ!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή