O Karl Lagerfeld για την Valerie Trierweiler

O Karl Lagerfeld για την Valerie Trierweiler

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Καρλ Λάγκερφελντ μας έχει συνηθίσει σε εμπριστικές δηλώσεις για γνωστά πρόσωπα -ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν απέφυγε τα δηλητηριώδη σχόλια του μετρ. Ομως, ο Φρανσουά Ολάντ, ο σημερινός πρόεδρος της Γαλλίας, φαίνεται ότι κατέχει εξέχουσα θέση στη λίστα με τους «εχθρούς» του. «Ο Ολάντ μισεί τους πλουσίους. Είναι καταστροφή. Θέλει να τους τιμωρήσει και αυτοί φεύγουν. Κανείς δεν θέλει να επενδύσει», δήλωσε ο Καρλ πέρυσι σε γνωστό περιοδικό.

Οπως ήταν φυσικό λοιπόν, το σκάνδαλο που ξέσπασε γύρω από τον πρόεδρο, την «πρώτη κυρία» και την Ζιλί Γκαγιέ, έριξε νερό στον μύλο της έχθρας του σχεδιαστή προς τον πολιτικό. «Οταν μιλάμε για βία εναντίον των γυναικών, ο τρόπος που μεταχειρίστηκε την Βαλερί Τριερβελέρ είναι κάτι που βρίσκει απολύτως αντίθετο». Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε μια γυναίκα με την οποία έχεις περάσει χρόνια μαζί. Είναι σκληρό και άκαρδο» αποφάνθηκε ο Λάγκερφελντ.

Για την ιστορία, η γνωστοποίηση του δεσμού του Ολάντ με την Γκαγιέ οδήγησε σε κατάρρευση την Τριερβελέρ, η οποία εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο με εξάντληση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή