Πάμε παντού

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρασκευή 24/1: Σε αυτή τη στήλη στα πάρτι λέμε πάντα ΝΑΙ. Γι’ αυτό απόψε στις 21.00 θα το ρίξουμε στο τραγούδι παρέα με τον φοβερό Λούκυ Λουκ-Λουκιανό Κηλαηδόνη στη μουσική σκηνή του Ιανού (Σταδίου 24, Αθήνα) με είσοδο 12 ευρώ! Το αποψινό live θα έχει δύο μέρη -τα «Μικροαστικά», τα «Απλά Μαθήματα Πολιτικής Οικονομίας» και κάποια τραγούδια και video από τα «Φανταρίστικα» ενώ στη συνέχεια ο «μοναχικός καουμπόι» θα έχει παράξενες συναντήσεις με τον «Μαραγκό», τα «Κακά Παιδιά» που κάνουν «Χαμηλές Πτήσεις», τον Ανδρέα Τσεκούρα στο ακορντεόν, τον Γιάννη Καραγιάννη στο μπάσο και τον Μελέτη Πόγκα στις κιθάρες. Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo ianos.gr/radio/ ενώ για κρατήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210 3217.810.

Πάμε παντού-1
Πάμε παντού-2

Κυριακή 26/1: Στις 14.00 θα δώσουμε ραντεβού στην μανιταροεκδήλωση μιας ομάδας που τελευταία έχει ξεκινήσει εκδρομές αναζήτησης μανιταριών στη φύση! Με αφορμή τα εικοσιπέντε τους ταξίδια, θα οργανώσουν απόψε μια γιορτή to know us better στον πρώτο πολυχώρο αφιερωμένο στην ιστορία, την κουλτούρα, και την διατροφική αξία της ελληνικής δίαιτας, στο Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας (Αγίου Δημητρίου 13,Ψυρρή) με είσοδο 10 ευρώ. Στην εκδήλωση αυτή θα δούμε  φωτογραφίες από μανιταροεξορήσεις ενώ παράλληλα με την έκθεση θα λειτουργεί το εστιατόριο του χώρου, το βιβλιοπωλείο με τίτλους βιβλίων σχετικών με την ελληνική γαστρονομία και οινολογία ενώ θα μας κεράσουν μεζέδες με μανιτάρια, κρασάκι, λικέρ από άγρια μανιτάρια, άγρια τρούφα, ελίτσες καλαματιανές και γλυκά λαλάγγια.

Πάμε παντού-3

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή