Η νέα συνθήκη των Βερσαλιών

Η νέα συνθήκη των Βερσαλιών

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την ημέρα των αρραβώνων τους, ο Kanye West και η Kim Kardashian αναζητούν ένα μέρος αντάξιο της φήμης τους για να τελέσουν τον γάμο τους. Και πάνω που νόμισαν ότι το βρήκαν, τους το αρνήθηκαν…

Η Γαλλική Δημοκρατία μπορεί να έχει τραβήξει τα πάνδεινα με τις παράνομες σχέσεις των προέδρων της όμως τόσο χαμηλά δεν θα πέσει. Αυτό αποφάνθηκαν οι αρμόδιοι για την διαχείριση του ανακτόρου των Βερσαλιών, οι οποίοι έσπευσαν να διαψεύσουν την «είδηση» ότι έδωσαν την άδεια για να να τελεστεί ο γάμος των Κάνιε Γουέστ και Κιμ Καρντάσιαν στις αίθουσες όπου κάποτε τριγύριζε η Μαρία Αντουανέτα.

Η σχετική φημολογία πήρε μεγάλες διαστάσεις τις τελευταίες ημέρες λόγω της επίσκεψης του ζεύγους, που βρίσκονταν στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας, στις Βερσαλίες. Μάλιστα, ο συντάκτης του blog «Lost in showbiz» του βρετανικού Guardian συμπέρανε, με ειρωνική διάθεση, ότι το ζεύγος επέλεξε το συγκεκριμένο μνημείο λόγω της καλής τύχης και της μακροβιότητας των συμφωνιών που συνάφθηκαν εκεί. Οπως επισημαίνει, ακόμα και η Συνθήκη των Βερσαλιών -συνάφθηκε τον Ιούνιο του 1919 και οδήγησε στην έκρηξη του Β' Παγκόσμιου Πολέμου- διήρκεσε περισσότερο από τον προηγούμενο γάμο της Κιμ, ο οποίος «εξέπνευσε» σε διάστημα εβδομήντα δύο ημερών -δύο ημέρες μόνο διήρκεσε η τηλεοπτική μετάδοσή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή