Grace anatomy

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κινηματογραφική μεταφορά της ζωής της Πριγκίπισσας Γκρέις με την Νικόλ Κίντμαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο κινδυνεύει να μη δει ποτέ τα φώτα της οθόνης.

Ο λόγος για την ατυχή αυτή εξέλιξη φαίνεται ότι είναι η σφοδρή διαφωνία ανάμεσα στον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και τον σκηνοθέτη Ολιβιέ Νταχάν, γνωστό μας κυρίως από την ταινία «Ζωή σαν τριαντάφυλλο». Ο Γουάινσταϊν, σύμφωνα με τα όσα είπε ο σκηνοθέτης σε γαλλική εφημερίδα, θέλει να επιβάλλει την δική του τελική κόπια του φιλμ, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την κόπια του Νταχάν. «Είναι φυσικό να αντιμετωπίζει κανείς δυσκολίες, αλλά όταν έχει να κάνει με ένα Αμερικανό διανομέα όπως ο Γουάινσταϊν, δεν υπάρχουν πολλές διέξοδοι. Ή του λες να πάει στο διάβολο ή κάνεις υπομονή ώστε η σύγκρουση να είναι λιγότερο βίαιη» εξήγησε.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα, ο Νταχάν αποφάσισε να ακολουθήσει την πρώτη οδό, απογοητεύοντας τους θαυμαστές της Κίντμαν, οι οποίοι δεν θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν στο ρόλο της Αμερικανίδας πριγκίπισσας.

Φυσικά, δεν θα απογοητευτούν όλοι. Ανάμεσα σε εκείνους που θα νιώσουν ικανοποίηση βρίσκονται και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μονακό, τα οποία έχουν κατ' επανάληψη εκφράσει τις αντιρήσεις τους για το σενάριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή