ΣΤΙΛ

Παρθένος

parthenos-2000695

Λέξεις πολλές. Λέξεις φλύαρες.

Και ξαφνικά ανεβαίνεις στη σκηνή και αρχίζεις να μιλάς. Αρχίζεις να πείθεις το κοινό, ακόμη δε και το πιο απαιτητικό κομμάτι του. Αρχίζεις να χάνεσαι σε μια ευφράδεια λόγου που σε πάει από εδώ και σε αφήνει πιο εκεί. Μια ικανότητα που, σύμφωνα με τη νέα σελήνη στον Υδροχόο στις 30/01, μπορεί να σου προσφέρει πολύτιμες συμφωνίες για τους επόμενους μήνες. Ενα ξαφνικό χάρισμα που καλό θα είναι να αρπάξεις από τα μαλλιά, αφού η Αφροδίτη μετά την 01/02 από τον Αιγόκερω σε ορθή πορεία, σε διατάζει με παγερό ύφος να συνέλθεις από κάθε συναισθηματική κραιπάλη -ή από την απουσία της. Ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύς με το καλημέρα του Φλεβάρη και σε διατάζει να βάλεις τέλος σε μια σχέση-συνεργασία ή έστω να κάνεις κάτι για αυτή -όπως να της δώσεις προσοχή, αφού δεν την αφήνεις στην ησυχία της, για παράδειγμα.

Fortune cookies: Συναίσθημα που μαγκώνει και δεν ολοκληρώνει, σκέψεις που σπρώχνουν προς τα πίσω, λέξεις που δεν βλέπουν μέλλον. Γύρνα πλάτη.

Mood for the week: Depeche Mode- Master and Servant http://www.youtube.com/watch?v=IsvfofcIE1Q&feature=youtube_gdata_player .