ΣΤΙΛ

8 tips για να δείχνει το μακιγιάζ σας φυσικό

Πώς θα τονίσουμε τα χαρακτηριστικά μας χωρίς να χρησιμοποιήσουμε έντονο μακιγιάζ; Ο οδηγός της Vogue για natural looking skin.

8 tips για να δείχνει το μακιγιάζ σας φυσικό

Υπάρχουν οι ημέρες που έχουμε διάθεση για πειραματισμούς και έντονα χρώματα στο make-up μας. Τις περισσότερες φορές όμως καταλήγουμε σε low-key looks που αναδεικνύουν σωστά τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και χαρίζουν ένα natural glowy αποτέλεσμα. Αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές της Vogue.

Προετοιμασία

Όλα ξεκινούν από τη σωστή βάση, για να απλωθεί ομοιόμορφα το foundation και όλα τα προϊόντα. Ξεκινήστε το μακιγιάζ σας εφαρμόζοντας primer που δημιουργεί αυτό το smooth αποτέλεσμα για να συνεχίσετε με την εφαρμογή των προϊόντων.

Κάλυψη στα σωστά σημεία

Πολλές φορές αρκεί απλά να χρησιμοποιήσετε κονσίλερ για να καλύψετε μαύρους κύκλους, σημάδια ή να φωτίσετε το πρόσωπό σας. Τα προϊόντα σε υγρή μορφή εξασφαλίζουν πάντα ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα σε σχέση με τα compact, οπότε προτιμήστε τα.

Τονίστε τα μάτια σας

Για να δημιουργήσετε ένα φυσικό μακιγιάζ, αποφύγετε το μαύρο μολύβι ή eyeliner και προτιμήστε γήινους τόνους όπως ένα καφέ kajal eyeliner και μια nude σκιά με ελαφρώς ιριδίζουσα υφή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ