Τα φουλάρια γίνονται top: 6 look για να υιοθετήσετε την τάση

Τα φουλάρια γίνονται top: 6 look για να υιοθετήσετε την τάση

Μαζί με τα 00s επιστρέφει και η τάση που αναδεικνύει τα φουλάρια στις πιο hot μπλούζες του καλοκαιριού.

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για τα φουλάρια, αφού πρόκειται για ένα κομμάτι που θεωρείται all time classic και συνήθως το συναντάμε σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Από την εποχή των Audrey Hepburn και Grace Kelly, που λάτρευαν τα μεταξωτά φουλάρια του οίκου Hermès, στο σήμερα και τις Bella Hadid και Kendall Jenner, το φουλάρι ταξίδεψε στο χρόνο και άλλαξε στιλ και χρησιμότητα, αλλά παρέμεινε κομψό και διαχρονικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aimee Song (@aimeesong)

 

Στα 50s και 60s, τα φουλάρια τα βλέπαμε περισσότερο φορεμένα στα μαλλιά, δεμένα στον λαιμό ή στη durag βερσιόν τους για την προστασία από τον ήλιο, αλλά από τα 70s και μετά η προσέγγιση τόσο των σχεδιαστών όσο και των fashion icons απέναντί τους άλλαξε, καθιστώντας τα επίσημο κομμάτι ένδυσης και μάλιστα την πιο στιλάτη εναλλακτική εκδοχή του κλασικού τοπ. Κοινώς, τα φουλάρια σταμάτησαν να είναι αξεσουάρ και έγιναν υπέρκομψες μπλούζες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasha Mei (@sasha.mei)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Gou 페기 구 (@peggygou_)

 

Ο ερχομός των 00s απογείωσε την τάση, με τις Beyonce και Britney Spears να μη σταματούν να δένουν τα φουλάρια στη μέση τους για να τα κάνουν strapless τοπ. Λίγα χρόνια μετά, τα it girls της εποχής μας γεμίζουν τα social media με ευφάνταστους τρόπους να φορέσουμε τα μεταξωτά μας φουλάρια ως τοπ, και τα ψηλόμεσα τζιν, τα διακριτικά αλλά ξεχωριστά αξεσουάρ και οι it τσάντες γίνονται ο νούμερο ένα στιλιστικός τους σύμμαχος. Έξτρα τιπ: Φορέστε τα και στην παραλία μετά το μπάνιο σας για ένα stylish beach look που θα κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

– ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή