Καλοκαίρι 2021: Καστανά μαλλιά & 5 top τρόποι να ζωντανέψετε το χρώμα τους

Καλοκαίρι 2021: Καστανά μαλλιά & 5 top τρόποι να ζωντανέψετε το χρώμα τους

Οι τάσεις φέτος ποντάρουν στο καστανό και εμείς σας δείχνουμε πώς να το απογειώσετε.

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την άνοιξη ακόμη ονειρευόμαστε να υποδεχθούμε το καλοκαίρι με ένα τελείως νέο look στα μαλλιά και επιτέλους η στιγμή έχει έρθει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρούμε την απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα και το hairstyle μας και να αφεθούμε στους ειδικούς για να πετύχουν το τέλειο χρώμα. Οι τάσεις φέτος ποντάρουν στο καστανό. Με ανταύγειες ή χωρίς, με κόκκινους ή bronze τόνους, τα καστανά μαλλιά εχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι όχι μόνο γιατί πρόκειται για μια always chic επιλογή, αλλά και γιατί μπορούν να διατηρηθούν ευκολότερα από τα βαμμένα ξανθά όσο απολαμβάνουμε τον ήλιο, τη θάλασσα, την πισίνα.

Το σημαντικό είναι να βρείτε την πιο κολακευτική παραλλαγή για εσάς. Για να σας βοηθήσουμε, παρακάτω θα βρείτε 5 fresh χρώματα που θα αναβαθμίσουν τα καστανά μαλλιά σας και θα σας βάλουν στο καλοκαίρι με το πιο ωραίο hairstyle:

Bronze στις άκρες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R O C K Y B A R N E S (@rocky_barnes)

 

Είτε τους πετύχετε κάνοντας balayage, είτε με babylights, οι bronze χρωματισμοί στα μαλλιά θα φωτίσουν το πρόσωπό σας, δίνοντας στη συνολική εμφάνιση μια καλοκαιρινή αίσθηση που πάντα ξεχωρίζει. Ξεκινήστε από τις άκρες για να δείχνει πιο φυσικό το look και προσαρμόστε το χρώμα στην επιδερμίδα σας.

Coppery

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danna Paola (@dannapaola)

 

Μη φοβηθείτε το κόκκινο! Ένα κλασικό καστανό μπορεί να απογειωθεί προσθέτοντας λίγο κόκκινο, τόσο στις άκρες, όσο και σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών. Απολύτως σύγχρονο και σίγουρα μοναδικό γιατί δεν το τολμούν όλες, το cooper style θα σας χαρίσει την αλλαγή που επιθυμούσατε.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

– ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή