ΣΤΙΛ

Parisian beach look: Πώς θα ντυθείτε σαν Παριζιάνα στην παραλία;

Τι στυλ μαγιό επιλέγουν οι Παριζιάνες; Πώς συνδυάζουν το μπικίνι τους και ποια αξεσουάρ ολοκληρώνουν το beachwear look τους; Η Vogue αποκωδικοποιεί το καλοκαιρινό Parisian style.

Parisian beach look: Πώς θα ντυθείτε σαν Παριζιάνα στην παραλία;

Οι Παριζιάνες έχουν αποδείξει πως μπορούν να είναι κομψές και πάντα καλοντυμένες με λίγα μόνο κομμάτια στην γκαρνταρόμπα τους. Έχουν βρει το προσωπικό τους στυλ και μένουν πιστές σε αυτό χωρίς να πειραματίζονται με τάσεις που δεν τους ταιριάζουν. Το ίδιο ισχύει και με το look της παραλίας. Τι περιλαμβάνει η βαλίτσα των διακοπών μιας Γαλλίδας; Ποια κομμάτια συνθέτουν ένα parisian beach look και ποιο μαγιό δεν αποχωρίζονται;

Μελετήσαμε τα accounts των Parisian girls και διαπιστώσαμε πως επιλέγουν τα πιο απλά μαγιό, δίνοντας έμφαση στα αξεσουάρ τους. Η Vogue αποκωδικοποιεί το καλοκαιρινό στυλ της μιας Παριζιάνας στην παραλία.

Parisian beach look: Πώς θα ντυθείτε σαν Παριζιάνα στην παραλία;-1

©Jeanne Damas/Instagram

Το vichy μαγιό

Το vichy print είναι το αγαπημένο των Γαλλίδων και το επιλέγουν ακόμα και για το μαγιό τους. Έχει αυτό τον ρετρό αέρα που θέλουν και σίγουρα παραπέμπει στο στυλ της Brigitte Bardot.

Parisian beach look: Πώς θα ντυθείτε σαν Παριζιάνα στην παραλία;-2

©Louise Follain/Instagram

H ψάθινη τσάντα

Η straw bag είναι η τσάντα που τις συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έτσι έχουν πάντα μαζί τους μια ψάθινη τσάντα με όλα τα απαραίτητα για μια ολόκληρη μέρα στην παραλία και για να συνεχίσουν στο beach bar. Η ψάθινη τσάντα είναι ένα μάθημα στυλ που πήραν από την Jane Birkin στα 60s.

Parisian beach look: Πώς θα ντυθείτε σαν Παριζιάνα στην παραλία;-3

©Leia Sfez/Instagram

Λευκό πουκάμισο αντί για καφτάνι

Σπάνια θα δείτε μια Παριζιάνα με καφτάνι στην παραλία. Τους αρκεί ένα oversized λευκό πουκάμισο που το φορούν απλά πάνω από το μαγιό τους, δημιουργώντας αυτό το ανεπιτήδευτα κομψό στυλ που έχουμε ταυτίσει με τις Γαλλίδες.

Parisian beach look: Πώς θα ντυθείτε σαν Παριζιάνα στην παραλία;-4

©Camille Charriere/instagram

Ναι στα φουλάρια

Οι Γαλλίδες αγαπούν τα φουλάρια όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι τα φορούν στα μαλλιά σας για προστασία από τον ήλιο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ