Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Η εγγονή της Γκρέις Κέλι στην πασαρέλα πάνω σε άλογο

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Η εγγονή της Γκρέις Κέλι στην πασαρέλα πάνω σε άλογο

Η Σάρλοτ Κασιράγκι, εγγονή της Γκρέις Κέλι, εμφανίστηκε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού για την επίδειξη μόδας του Οίκου Chanel ιππεύοντας άλογο

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σάρλοτ Κασιράγκι, εγγονή της Γκρέις Κέλι, εμφανίστηκε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού ιππεύοντας άλογο και εκπλήσσοντας τους παρευρισκόμενους που φωτογράφιζαν το θέαμα με τα κινητά τηλέφωνα. Η κόρη της Καρολίνας του Μονακό «άνοιξε» πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και με αυτό τον τρόπο την επίδειξη μόδας του Οίκου Chanel για την παρουσίαση της κολεξιόν άνοιξη/καλοκαίρι 2022.

Το 35χρονο μοντέλο, συγγραφέας, ιππέας και νέα πρέσβειρα της Chanel, έκανε τον γύρο της πασαρέλας πάνω στο οκτάχρονο άλογο με το όνομα Κούσκους, φορώντας το χαρακτηριστικό μαύρο σακάκι της εταιρείας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial)

Η Κασιράγκι ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την ιππασία και έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες. Ωστόσο, παρά την εμπειρία της, η Κασιράγκι δήλωσε σε βίντεο στο Instagram της Chanel ότι ήταν αγχωμένη γι’αυτή την εκδήλωση. «Για κάποια χρόνια ασχολούμουν πολύ με την ιππασία, αλλά τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια, πολύ λίγο. Οπότε φοβήθηκα λίγο για το αν θα μπορούσα να κάνω αυτό που ζητούσε ο (Γάλλος καλλιτέχνης) Ξαβιέ Βεϊλάν.

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Η εγγονή της Γκρέις Κέλι στην πασαρέλα πάνω σε άλογο-1
Φωτ. AP/Lewis Joly

Σε ερώτηση για την επιλογή να ανοίξει το σόου με ένα άλογο, ο Γάλλος σχεδιαστής Ξαβιέ Βεϊλάν είπε σε βίντεο στο Instagram ότι ήταν «ένας τρόπος να ευθυγραμμιστεί η πολύ δυνατή αισθητική του αλόγου με εκείνη της υψηλής αισθητικής και να δούμε πώς θα μπορούσε να συνδεθεί η φινέτσα με την ζωϊκότητα».

Με πληροφορίες από το Associated Press

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή