ΣΤΙΛ

Ζυγός

zygos-2000696

Είσαι πομπός και γίνεσαι δέκτης. Χωρίς να ξέρεις πώς.

Μια ανάδρομη, μια ορθή. Μια σε κοιτά πλάγια και μια ευθεία στα μάτια. Μια απαιτεί ξεκαθαρίσματα και μία συμφιλιώσεις. Μια σου ρίχνει γροθιά και μια σε ακουμπά σαν χάδι. Την 01/02 η Αφροδίτη, πάντα στον Αιγόκερω, ξεχνά τις αναποδιές της και αποφασίζει να σε αγκαλιάσει με κατανόηση και να ρίξει τους τόνους στις πονεμένες σου σχέσεις. Επίσης, δίνει μια άλλη πιο θετική διάσταση στα επαγγελματικά σχέδιά σου. Η νέα σελήνη στον Υδροχόο στις 30/01 σηκώνει την σημαία εκκίνησης για όλα αυτά που περίμενες να έρθουν και αργούσαν τόσο και σηματοδοτεί ένα ξεκίνημα τόσο διαφορετικό, με την καλή έννοια, σε σχέση με όλα τα άλλα του πρόσφατου παρελθόντος. Η αντίθεση Δία -Πλούτωνα στις 31/01 θα ρίξει πρόσκαιρη ομίχλη αλλά -μην ανησυχείς- γρήγορα το φως θα βρει τούς διαδρόμους του. Ο κόσμος μοιάζει να σου ανήκει, τουλάχιστον κοινωνικά, και αυτό είναι κάτι. Προσοχή μόνο στο τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου· μια επανεξέταση και αυτοσυγκράτηση είναι πάντα αναγκαίες.

Fortune cookies:  Αφησε την προκατάληψη, τη στασιμότητα και την ημιμάθεια στην άκρη και αγκάλιασε την αλήθεια της απόδρασης από αυτά που ξέρεις. Σήμερα, όχι αύριο.

Mood for the week: Stevie Wonder-Superstition (D’oke edit) http://www.youtube.com/watch?v=TVl20CHf4og&feature=youtu.be .