Grayson Perry και βραβευμένος!

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βρετανός ζωγράφος που έγινε γνωστός κυκλοφορώντας και φωτογραφιζόμενος με γυναικεία ρούχα, βραβεύτηκε με το βραβείο CBE από τον πρίγκιπα Κάρολο.

Είναι καλλιτέχνης. Ζωγραφίζει και φημίζεται για τα έργα του από πηλό. Είναι όσο straight γίνεται αλλά επιμένει να κυκλοφορεί παντού και πάντα με γυναικεία ρούχα. Μ' αυτόν τον τρόπο έχει καταχωρηθεί και γίνει αποδεκτός από Βρετανούς και μη. Το στυλ που προτιμά, όπως έχει πει, είναι αυτό της ηλικιωμένης κυρίας, που έχει κάνει την έξτρα προσπάθεια για να είναι όμορφη! Τα καταφέρνει πολύ καλά προς αυτή την κατεύθυνση κατά κοινή ομολογία… Λίγες μέρες πριν ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, του απένειμε το βραβείο CBE (Παράσημο του Αξιωματικού της Βρετανικής Αυτοκρατορίας) για το έργο του ως καλλιτέχνη. Το τι θα φορούσε στο Μπάκινχαμ για τη βράβευση, τον απασχόλησε ιδιαίτερα, όπως είπε σε συνέντευξη. «Δεν ήθελα να προδώσω την ταυτότητα μου ως ανδρός που ντύνεται με γυναικεία ρούχα», δήλωσε. Τελικά κατέληξε σ' ένα μπλε φόρεμα με ασορτί σακάκι και μαύρο καπέλο με φτερά. Την εμφάνιση αυτή ονόμασε «italian mother of the bride». Πιστός στο στυλ της κομψής μεγαλοκυρίας, στάθηκε και στυλιστικά στο ύψος της περίστασης του παλατιού και κέρδισε τις εντυπώσεις! Ελπίζουμε και ως καλλιτέχνης…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή