The Victoria Beckham Fashion Story

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ημουν μία Spice Girl παντρεμένη με ένα ποδοσφαιριστή, προσπαθούσα να κάνω κάτι που κανείς άλλος δεν είχε κάνει πριν από μένα», λέει η Βικτόρια Μπέκαμ σε κάποια σκηνή του ντοκιμαντέρ που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις επόμενες ημέρες στις οθόνες των υπολογιστών μας. Σκυμμένη μπροστά στα μοντέλα στις πρόβες πριν από την παρουσίαση μια συλλογής, στην αγκαλιά του άντρα της, ανάμεσα στους συνεργάτες της, στο γραφείο της, η σχεδιάστρια μας «ξεναγεί» στη ζωή της τα τελευταία πέντε χρόνια, από τη στιγμή που εγκαινίασε τον δικό της οίκο μόδας. Χρόνια τα οποία πέρασαν με σκληρή δουλειά -«χρειάστηκε να δουλέψω σκληρά για τα πάντα» δηλώνει- αφού η αναγνώριση δεν χαρίζεται εύκολα, ιδιαίτερα σε μια γυναίκα η οποία έχει καλλιεργήσει για καιρό την εικόνα του κακομαθημένου σελέμπριτι.

Το ντοκιμαντέρ «Five Years – The Victoria Beckham Fashion Story» είναι  το πρώτο project που θα εγκαινιάσει τη νέα multi-media πλατφόρμα του  Skype, The Skype Collaboration Project  (http://collaboration.skype.com), η οποία αποσκοπεί στην προώθηση νέων καλλιτεχνών και δημιουργικών πρωτοβουλιών. Μάλιστα, την Τετάρτη, μια μέρα πριν από την επίσημη πρώτη προβολή, η ίδια η Μπέκαμ θα απαντήσει σε ερωτήσεις των θαυμαστών της αναφορικά με την επιχειρηματική δραστηριότητά της  μέσω του @Skype στοTwitter. Δείτε εδώ το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή