Been there, done that

2' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κέλλυ Σταυροπούλου φόρεσε τα πλεκτά δαχτυλίδια της σχεδιάστριας Ζωής Κομπίτση και ενθουσιάστηκε.

Οποιος είναι κάπως ενημερωμένος για την επικαιρότητα της εγχώριας μόδας, σίγουρα κάπου έχει ακούσει το όνομα Ζωή Κομπίτση. Πρόκειται για την δημιουργό αυτών των πολύ χαρακτηριστικών βραχιολιών με το πλεκτό μάτι. Είναι βέβαιο ότι κάπου τα έχει πάρει το μάτι σας αυτά τα βραχιόλια. Ισως το καλοκαίρι σε κάποια βιτρίνα νησιώτικης μπουτίκ ή στο χέρι κάποιας blogger στο instagram ή, απλώς, πάνω σε κάποια φίλη σας… Ειδικά το καλοκαίρι που μας πέρασε, εγώ προσωπικά είδα το βραχιόλι-μάτι της Ζωής Κομπίτση σε εκατοντάδες μαυρισμένα χέρια. Το είδα συνδυασμένο με κομποσκοίνια, χαϊμαλιά, βραχιόλια, ριβιέρες, και φυσικά με… Rolex! Παντού ταίριαζε. Και μια και δεν έγραψα ποτέ ως τώρα κάτι για τη δουλειά της Ζωής Κομπίτση, που κατάφερε να αποδώσει αβίαστα αλλά και με τόσο μεγάλη επιτυχία την μπόχο αισθητική, νομίζω ότι ήρθε η ώρα!

Been there, done that-1
Been there, done that-2

Who is who

Η Ζωή Κομπίτση σπούδασε ναυτιλιακά και δούλεψε στον κλάδο της ναυτιλίας για 9 χρόνια. Από χόμπι άρχισε να ασχολείται με τους κόμπους και το πλέξιμο που τελικά κατέληξε να είναι η βασική απασχόληση της. Ο λόγος που σταμάτησε να εργάζεται στη ναυτιλία είναι γιατί ήθελε χρόνο για να μεγαλώσει τα παιδιά της, τρία στον αριθμό!  

Η τεχνική που χρησιμοποιεί για τα κοσμήματά της είναι το μακραμέ. Μόνο που δεν μένει στα έτοιμα, κλασικά μοτίβα, παρά τα εξελίσσει και τα εμπλουτίζει προσθέτοντας ημιπολύτιμες πέτρες.

Το best seller κομμάτι της είναι το κλασικό μαύρο-μπλε μάτι- βραχιόλι σε μαύρο –ασημί-μπρονζέ για τον χειμώνα, ενώ πιστεύει ότι και τα δαχτυλίδια θα αποκτήσουν πολύ γρήγορα το δικό τους κοινό.

Το δικό της αγαπημένο κομμάτι είναι το κρεμαστό τάμα.

Bettina, Αναγνωστοπούλου 29, Κολωνάκι, τηλ. 210  210 339 2094, Feather, Στρατήγη 5, Νέο Ψυχικό, τηλ. 211 214 1727 και Jet Black, Κύπρου 74, Γλυφάδα, τηλ.  210 89 40115.

Been there, done that-3

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή