Ας φάνε παντεσπάνι

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γνωστή ρήση της Μαρίας Αντουανέτας ενέπνευσε τη δημοσιογράφο Κάρεν Ουίλερ, η οποία πιστεύει πως το μυστικό της αδύνατης σιλουέτας των Γαλλίδων έγγειται στην κατανάλωση γλυκών το πρωί.

Λίγα θέματα συζήτησης μπορούν να εμπνεύσουν τόσο βαθιά χασμουρητά όσο οι δίαιτες. Ιδιαίτερα, όταν οι συζητήσεις αυτές συμβαίνουν γύρω από ένα τραπέζι και συνδυάζονται με ενδοσκόπηση: «Να το φάω ή να μην το φάω;», «Δεν θα έπρεπε να το φάω» και άλλα πολλά που συνήθως καταλήγουν στην κατανάλωση του εν λόγω εδέσματος.

Ομως, όση ενόχληση και αν μας προκαλούν οι διαιτολογικές ανησυχίες των άλλων, τόσο πιο ελκυστικές μας φαίνονται οι διάφορες καινοτόμες δίαιτες. Γι' αυτό και κάθε χρόνο οι εκδοτικοί οίκοι πλημμυρίζουν την αγορά με σχετικά πονήματα, τα οποία κυκλοφορούν συνήθως μετά τις γιορτές όταν οι ενοχές λόγω υπερκατανάλωσης φαγητού και ποτού βρίσκονται στα ύψη.

Ας φάνε παντεσπάνι-1

Για περισσότερες λεπτομέρειες για την βασιλική δίαιτα και τον τρόπο με τον οποίο θα σας βοηθήσει να χάσετε τα επιπλέον κιλά των γιορτών, το βιβλίο «The Marie Antoinette Diet» θα το βρείτε στο www.amazon.com.

Ας φάνε παντεσπάνι-2

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή