ΣΤΙΛ

Πάμε παντού

pame-pantoy-2004331

Παρασκευή 31/01: Απόψε το πάρτι έχει όνομα, «Alternative Rock Indie Nation», και ξεκινάει στις 22.30 στο White Noise Music Place (Ευμολπιδών 20, Ψυρρή) με δωρεάν είσοδο! Εδώ θα ακούσουμε από Arctic Monkeys, Muse, Kasabian, Placebo και Black Keys μέχρι Kaiser Chiefs, Kings Of Leon, Franz Ferdinand ενώ ο resident dj Bazinga θα δέχεται και παραγγελιές! Το happy hour θα ισχύει έως τις 23.00 για να μπορούμε να απολαύσουμε το ποτό μας με 5 ευρώ και το κοκτέιλ με 6,50 ευρώ στο μεγάλο ποτήρι!
pame-pantoy0
Σάββατο 01/02: Μη χάσετε το 1o event «The Kids Are Alright» που θα γίνει στα 2 stage του Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα) με ένα εντυπωσιακό line up από τους πιο hot μουσικούς παραγωγούς και djs απ’ όλο τον κόσμο -τον Erol Alkan, τον Ghost Culture, τους Fever Kids, του Blue Lagoon, της Σtella, του Ολλανδού Taco κ.α- με εισιτήριο 10 ευρώ!
pame-pantoy2
Κυριακή 02/02: Για σήμερα σας έχω ένα φοβερό περίπατο με δωρεάν συμμετοχή στα λογοτεχνικά στέκια γύρω από την Πανεπιστημίου από την Ομάδα Αστυ για να πληροφορηθούμε τις εξελίξεις στην Αθήνα των δεκαετιών του ’50 και του ’60 όπως εκφράστηκαν μέσα στο χώρο των καφενείων Μαύρος Γάτος, Βυζάντιον, Απότσος, Μπραζίλιαν και Ζόναρς! Μάλιστα, για να μπούμε στο πνεύμα, θα διαβαστούν αποσπάσματα λογοτεχνικών έργων στους χώρους όπου κάποτε σύχναζαν οι δημιουργοί τους! Το ραντεβού για τον περίπατο αυτό είναι στις 11:00 το πρωί στο άγαλμα του Παλαμά (Ακαδημίας και Ασκληπιού γωνία).

pame-pantoy4