Μόδα και νερό με Fendi πολυτέλεια!

Μόδα και νερό με Fendi πολυτέλεια!

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα εγκαίνια της πρώτης μπουτίκ Fendi στη Γερμανία στάθηκαν αφορμή για την προβολή της βοήθειας που πρόσφερε ο ιταλικός οίκος για τη συντήρηση σιντριβανιών της Ρώμης.

Μέχρι τις 25 Μαρτίου θα παρουσιάζεται στο Haus der Kunst του Μονάχου η έκθεση «Η Δόξα του Νερού», με φωτογραφίες από περίτεχνα σιντριβάνια της Ρώμης τα οποία απαθανάτισε ο Καρλ Λάγκερφελντ. «Λατρεύω το νερό –είναι νομίζω το πιο σημαντικό και βασικό συστατικό της ζωής– και τα σ ιντριβάνια αποτελούν για μένα ένα από τα σύμβολα της Ρώμης», έχει πει ο ίδιος. «Σε καμιά άλλη πόλη το νερό δεν είναι τόσο ορατό». Η έκθεση διοργανώθηκε με αφορμή τα εγκαίνια της πρώτης μπουτίκ Fendi επί γερμανικού εδάφους, ενώ το θέμα της σχετίζεται με τη χρηματοδότηση ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ που έχει προσφέρει ο ιταλικός οίκος για τη συντήρηση της Fontana di Trevi και άλλων τεσσάρων σιντριβανιών της Αιώνιας Πόλης. Εκτός από φωτογραφίες, στην έκθεση παρουσιάζεται μια αποκαταστημένη κόπια της ταινίας «Histoire D'Eau» (Ιστορία του νερού), του 1977, και το ομώνυμο λεύκωμα από τις εκδόσεις STEIDL. Με την ιδιότητα του Δημιουργικού Διευθυντή του οίκου Fendi, o Λάγκερφελντ υποδέχτηκε τους καλεσμένους στα εγκαίνια της μπουτίκ μαζί με τη Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι, επικεφαλής σχεδιασμού των αξεσουάρ, και τον Πιέτρο Μπεκάρι, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του οίκου.

Πενήντα από τους παριστάμενους μπόρεσαν να αποκτήσουν το συλλεκτικό γούνινο τσαντάκι «Funich», ενώ εκτεθειμένη σε περίοπτη θέση βρισκόταν μια τσάντα Baguette διακοσμημένη από τον Ιάπωνα εικαστικό Hiroshi Senju.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή