Kate Upton: Η νέα ντίβα των fashion magazines

Kate Upton: Η νέα ντίβα των fashion magazines

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ξανθιά «καλιφορνέζα» κυριαρχεί ως μοντέλο και ετοιμάζεται να δοκιμαστεί στην υποκριτική, μεταδίδοντας ασταμάτητα την πορεία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τα λίγα μοντέλα που δικαιούνται σήμερα επάξια τον χαρακτηρισμό «σεξοβόμβα», η Kate Upton είναι το νέο πρόσωπο της εταιρείας καλλυντικών Bobbi Brown, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από την τέως κυρία Τομ Κρουζ, Κέιτι Χολμς.  Οι ακόλουθοί της στο Instagram το πληροφορήθηκαν βλέποντας το επίσημο πορτρέτο που συνόδευε την ανακοίνωση, ενώ μέσα σε 24 ώρες είχε ήδη δημοσιεύσει μια φωτογραφία της με την ίδια την Bobbi Brown και ένα κοντινό ενσταντανέ με make-up artist της φίρμας η οποία έβαφε τα μάτια της. Στην εποχή των social media, κάθε μέσο προβολής οφείλει να αξιοποιείται στο μέγιστο, κάτι που η Upton κάνει με πολύ μεγάλη άνεση.

Γεννημένη στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ το 1992, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε ηλικία 16 ετών και προκάλεσε αίσθηση μια τετραετία μετά, ποζάροντας στο εξώφυλλο της ετήσιου τεύχους του περιοδικού  Sports Illustrated που φιλοξενεί καλλονές με μαγιό, και λίγο μετά στο εξώφυλλο του αντρικού GQ, με εξίσου «ανάλαφρη» περιβολή. Παρόλο που ο σωματότυπός της παραήταν ζουμερός για τα δεδομένα της μόδας, εκείνη κατάφερε να κλείσει σημαντικά διαφημιστικά συμβόλαια και άρχισε να χτίζει μια συνεχώς διευρυνόμενη βάση οπαδών με δημοσιεύσεις σε YouTube και Twitter. Τα εξώφυλλα στα μεγαλύτερα γυναικεία περιοδικά του κόσμου επιβεβαίωσαν την κυριαρχία της, ενώ τον Απρίλιο του 2014 θα κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία “The Other Woman”.

«Εκτός του ότι εκπροσωπεί την ομορφιά –αν και για μένα όλες οι γυναίκες είναι όμορφες – έχει επίσης εξαιρετικά θετική ενέργεια», λέει η Bobbi Brown. Είναι χαρούμενη, δυνατή, έξυπνη, εξωστρεφής και πραγματικά προσαρμοστική. Ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική, είναι μοντέλο. Μιλάει με άνεση για αυτοπεποίθηση και για αυτοεκτίμηση, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα. Νομίζω ότι θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό πρότυπο για τις νέες κοπέλες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή