Δεν θα πιστέψεις τι δουλειές κάνει ο αδελφός του Daniel Craig

Δεν θα πιστέψεις τι δουλειές κάνει ο αδελφός του Daniel Craig

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ετεροθαλής αδελφός του σημερινού «Πράκτορα 007» πόζαρε για τολμηρές φωτογραφίες έναντι λίγων λιρών.

Έχοντας ήδη υποδυθεί τον James Bond σε τρεις ταινίες, o 46χρονος Daniel Craig έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει και στην επόμενη κινηματογραφική περιπέτεια του 007, με αμοιβή που αναμένεται να υπερβεί τα 30 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας. Την ίδια στιγμή, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του, Harry, δουλεύει περιστασιακά ως μπάρμαν και ενδιάμεσα ποζάρει ως «εναλλακτικό» μοντέλο, με αμοιβή 15 λίρες την ώρα. «Οι γονείς μου με θεωρούν φρικιό κι αδελφός μου τρελάρα, αλλά εγώ τους αγαπάω», λέει ο Harry, που κάνει συλλογή από αντιασφυξιογόνες μάσκες!

Ως μοντέλο, ανήκει στην κατηγορία των «χαρακτήρων», που δεν επιλέγονται να ποζάρουν για την ομορφιά τους αλλά για να υποδυθούν ιδιαίτερες περσόνες, κυρίως σε διαφημιστικά. Ο Harry, βέβαια, δεν περιορίζεται εκεί, αφού στο portfolio του υπάρχουν και λήψεις με αδαμιαία περιβολή, δερμάτινα αξεσουάρ και αλυσίδες – για καθεμιά από τις οποίες πρέπει να έχει κερδήσει περίπου 25 με 30 λίρες, σύμφωνα με εκτιμήσεις τιμές της αγοράς. Όταν ρωτήθηκε πρόσφατα για το θέμα από βρετανική εφημερίδα, ο ίδιος δήλωσε ότι αυτές οι δραστηριότητες ανήκουν στο παρελθόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή