Μοιάζει στον μπαμπά! Η πρώτη δουλειά του Brooklyn Beckham στη showbiz

Μοιάζει στον μπαμπά! Η πρώτη δουλειά του Brooklyn Beckham στη showbiz

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποια παιδιά είναι πιο προνομιούχα από τα άλλα. Και σίγουρα σε αυτά συγκαταλέγεται και ο πρωτότοκος γιος της Victoria και του David Beckham, Brooklyn, που από τα 15 κιόλας χρόνια του φωτογραφίζεται για το πρώτο του εξώφυλλο σε περιοδικό μόδας, θυμίζοντας έντονα τον James Dean.

Τα χνάρια των γονιών του ακολουθεί ο νεαρός Brooklyn, που ποζάρει με άνεση μπροστά στο φακό του Alasdair McLellan για το περιοδικό «Man About Town». Ο Alasdair McLellan φαίνεται πλέον πως είναι οικογενειακός φωτογράφος της οικογένειας Beckham, αφού στο παρελθόν έχει φωτογραφίσει τη Victoria για τη βρετανική Vogue και τον David για το Fantastic Man. Στις φωτογραφίες ο Brooklyn θυμίζει το αυστηρό στυλ της μητέρας του, αλλά και το βλέμμα του πατέρα του όταν κοιτάζει το φακό.

Το ντεμπούτο του Brooklyn σαν μοντέλο έρχεται έπειτα από την λαμπερή συμμετοχή του μικρού του 11χρονου αδελφού Romeo, στην καμπάνια της εταιρίας Burberry το Δεκέμβριο του 2012. Η ίδια η Victoria έχει δηλώσει για τα παιδιά της πως: «Κάνουν μία πολύ προνομιούχα ζωή, αλλά δεν έχουν ό, τι ζητήσουν. Πάντα τους λέμε πόσο τυχεροί είναι».

Σύμφωνα με στενή πηγή που μίλησε στην MailOnline «H Victoria και ο David είναι περήφανοι για τα παιδιά τους και δεν τα πιέζουν σε τίποτα, παρά το γεγονός ότι δέχονται πάρα πολλές προτάσεις. Ο Brooklyn είναι αφοσιωμένος στο σχολειό και το ποδόσφαιρο, αλλά φυσικά ήταν πολύ ενθουσιασμένος για το πρώτο του εξώφυλλο. Μάλιστα όλη η οικογένεια πήγε στην φωτογράφιση για να στηρίξει τον Brooklyn».

Ο διευθυντής σύνταξης του Man About Town, Ben Reardon δήλωσε πως: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φιλοξενούμε τον David Brooklyn σε παγκόσμια αποκλειστικότητα στο εξώφυλλο «Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014» του Man About Town».

Ο Brooklyn εκτός από την αγάπη για τη μόδα που έχει «πάρει» από τη μαμά του, ονειρεύεται και μία ποδοσφαιρική καριέρα σαν του μπαμπά του. Έχει μάλιστα περάσει από δοκιμαστικές προπονήσεις τον περασμένο Οκτώβριο στην Manchester United, ομάδα από όπου αναδείχτηκε ο David, αλλά και στην Chelsea τον Ιανουάριο του 2013.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή