Η J.K. Rowling θα ξεπεράσει τον Harry Potter με τη νέα της τριλογία!

Η J.K. Rowling θα ξεπεράσει τον Harry Potter με τη νέα της τριλογία!

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Warner Bros έκανε ευτυχισμένους εκατομμύρια φανατικούς του Harry Potter στο άκουσμα ότι το spinoff με την υπογραφή της  J.K. Rowling’s και με τίτλο “Fantastic Beasts and Where to Find Them” πρόκειται να γίνει ταινία και μάλιστα τριλογία!

Η J.K . Rowling είχε γράψει το «Fantastic Beasts and Where to Find Them» το 2001 ανάμεσα στην έκδοση του τέταρτου και του πέμπτου βιβλίου Harry Potter. Είναι γνωστό σαν ένα από τα εγχειρίδια του Hogwarts και περιλαμβάνει όλα τα μαγικά πλάσματα που εμφανίζονται στον κόσμο του Harry Potter.

Ο κύριος χαρακτήρας θα είναι ο Newt Scamander και η ιστορία ξεκινάει περίπου 7 δεκαετίες πριν την εμφάνιση του Harry Potter και της παρέας του. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι ούτε prequel ούτε sequel των ταινιών Harry Potter, αλλά μία επέκταση αυτού του κόσμου που είναι γεμάτος μαγεία. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι το βιβλίο αριθμεί μόλις 54 σελίδες. Άρα πώς προκύπτουν 3 ταινίες από τόσο λίγες σελίδες; Η απάντηση είναι προφανής. Αν κάποιος μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο, αυτή είναι η  J.K. Rowling.

Το γεγονός ότι ο κόσμος του Hogwarts επιστρέφει στους κινηματογράφους, οφείλεται στον  γενικό διευθυντή της Warner Bros, Kevin Tsujihara, καθώς εκείνος ήταν η αιτία που η συγγραφέας πείστηκε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο. Η ίδια η J.K. Rowling είπε για τον διευθυντή της Warner Bros ότι «Όταν λέω ότι εκείνος το έκανε να συμβεί, το εννοώ και δεν είναι δημόσιες σχέσεις. Μοιραστήκαμε ένα δείπνο, ακολούθησε ένα τηλεφώνημα και μετά ξαναέπιασα ένα προσχέδιο που είχα σκοπό να κρατήσω σαν αναμνηστικό για τα παιδιά μου και άρχισα να το ξαναγράφω!»

Η Emma Watson, η Hermione της κινηματογραφικής εκδοχής του Harry Potter φάνηκε θετική στο να συμμετάσχει στη νέα τριλογία, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα του να εμφανιστεί ως guest.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή