Τα 10 καλύτερα fashion blogs για εσένα που προετοιμάζεις το γάμο σου

Τα 10 καλύτερα fashion blogs για εσένα που προετοιμάζεις το γάμο σου

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «κλειδί» ενός επιτυχημένου γάμου είναι ο έρωτας. Το μυστικό, όμως, μιας επιτυχημένης γαμήλιας τελετής είναι η σωστή οργάνωση. Η γαλλική Vogue σου προτείνει τα 10 καλύτερα blogs για να ξεσηκώσεις ιδέες για την προετοιμασία της μεγάλης βραδιάς, της βραδιάς του γάμου σου.

Once Wed

Με την υπογραφή της Αμερικανίδας Emily Newman, το blog που είναι online από το 2008 προτείνει τις πιο εναλλακτικές ιδέες για έναν γάμο έξω από τα τετριμμένα.

www.oncewed.com

Style Me Pretty

Μία ιδέα της Abby Larson, σχεδιάστριας προσκλήσεων μέχρι τότε, βγαίνει στον «αέρα» το 2007 και γνωρίζει τόση μεγάλη επιτυχία που γίνεται από τα αγαπημένα της Martha Stewart, της βασίλισσας στο σχεδιασμό γάμων στις ΗΠΑ. Το blog σου δίνει τις καλύτερες συμβουλές για να προετοιμάσεις το γάμο σου μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

www.stylemepretty.com

Wedding Chicks

Το blog αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σου προτείνει όλες τις συμβουλές τόσο στη διακόσμηση του γάμου όσο και στο σχεδιασμό των προσκλητηρίων.

www.weddingchicks.com

La mariée aux pieds nus

Το γαλλόφωνο blog που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στη λίστα χάρη στις ιδιαίτερες προτάσεις που κάνει για έναν ξεχωριστό γάμο. Από τη ρύθμιση του  budget μέχρι την κατάλληλη επιλογή νυφικού, όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τη μεγάλη μέρα.

www.lamarieeauxpiedsnus.com

Green Wedding Shoes

Οι Jen και Jason Campbell έφτιαξαν αυτό το blog για να δώσουν ιδέες σε όσους επιθυμούν μία πιο bohème γαμήλια τελετή.

www.greenweddingshoes.com

Bridal Musings

Σκέφτεσαι πως θα ήταν αν μπορούσες να είχες απάντηση σε κάθε ερώτημα που σου γεννιέται σχεδιάζοντας το γάμο σου; Σε αυτό το blog θα βρεις λύσεις για όλα τα προβλήματα πριν τη μεγάλη μέρα.

www.bridalmusings.com

Honestly WTF

Ένα fashion blog που σε βοηθάει να σχεδιάσεις τον πιο στιλάτο γάμο που έχεις ονειρευτεί.

www.honestlywtf.com

My Little Wedding

Η ομάδα του My Little Paris δημιουργεί αυτό το γαλλόφωνο blog και σου μαθαίνει πως να προετοιμάσεις το γάμο σου σαν αυθεντική Παριζιάνα. 

www.mylittle.fr/mylittlewedding

100 Layer Cake

Λειτουργεί από το 2009 και δίνει ιδέες όχι μόνο για γάμους αλλά και για άλλες λαμπερές στιγμές της ζωής σου. Διαθέτει μάλιστα και e-shop για να αποκτήσεις ό, τι σου αρέσει και δεν μπορείς να βρεις στην εγχώρια αγορά.

www.100layercake.com/blog/

OMG I’m getting married

Ένα blog που οπωσδήποτε πρέπει να επισκεφτείς κατά τη διαδικασία προετοιμασίας του γάμου σου, με θέματα γάμου από όλον τον κόσμο.

www.omgimgettingmarried.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή