Scarlett Johansson: Η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη σε ρόλο «Μαύρης Χήρας»

Scarlett Johansson: Η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη σε ρόλο «Μαύρης Χήρας»

2' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Scarlett Johansson, η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη σύμφωνα με το Esquire, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί από τον Γάλλο αρραβωνιαστικό της Romain Dauriac και υποδύεται τη «Μαύρη Χήρα» στην ταινία «Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα» που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 2 Απριλίου στις αίθουσες σε σκηνοθεσία  Anthony και Joe Russo. Η Μαύρη Χήρα ή Black Widow είναι το κωδικό όνομα για τη Νατάσα Ρόμανοφ – Νάταλι Ράσμαν, που είναι μια σούπερ ηρωίδα και μυστική πράκτορας στο Σύμπαν της Μάρβελ.

Στα χνάρια της εξαιρετικής εμπορικής και καλλιτεχνικής επιτυχίας των «Εκδικητών – The Avengers», το «Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα» επαναφέρει στη μεγάλη οθόνη τον πιο ηρωικό σούπερ ήρωα του σύμπαντος της Marvel, με βασικό σημείο αναφοράς του, την ασπίδα του. Ο πρωταγωνιστής Chris Evans πλαισιώνεται από τη γοητευτική παρουσία της Black Widow – Νατάσα Ρομανόφ, ρόλο τον οποίο υποδύεται η Scarlett Johansson, όπως και στις ταινίες «Iron Man 2» το 2010 και «Οι Εκδικητές» το 2012.

H Scarlett Johansson, γεννημένη στις 22 Νοεμβρίου 1984 έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στο «Ζητούνται Γονείς» το 1994 και αργότερα έλαβε υποψηφιότητα για το «Independent Spirit Award» Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο «Manny & Lo» το 1996.

Έγινε περισσότερο γνωστή με τους ρόλους της στις ταινίες «Ο Γητευτής των Αλόγων» το 1998 και τα «Φαντάσματα Εφηβείας» το 2001.  Το 2003 με την ταινία «Χαμένοι στη Μετάφραση» της Σοφία Κόπολα, κερδίζει το βραβείο BAFTA Καλύτερης Ηθοποιού σε Πρωταγωνιστικό Ρόλο και υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Ο ρόλος της στην ταινία Μοναχικές Καρδιές το 2004 χάρισε στην Scarlett Johansson μια τρίτη υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου, όπως και το Match Point του Γούντι Άλεν το 2005.

Ιδιαίτερα περίεργο ήταν ότι η ηθοποιός απορρίφθηκε στο casting της ταινίας «The Girl With The Dragon Tattoo» το 2011, επειδή ήταν υπερβολικά σέξι, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη David Fincher. «Δεν θέλω να είμαι πλέον η αφελής σέξι γυναίκα. Είναι ωραία η λάμψη, αλλά δεν με ενδιαφέρει να είμαι μια ζωή το αντικείμενο του πόθου, γιατί δεν διαρκεί για πάντα», ανέφερε σε συνέντευξή της η 29χρονη ηθοποιός που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο Απριλίου του αμερικανικού περιοδικού “The Wall Street Journal”. «Πρέπει να υπάρχει ο τρόπος που μπορώ να τα συνδυάσω όλα. Να μεγαλώσω το παιδί μου και να κάνω παράλληλα ταινίες, να παίζω στο θέατρο, να κάνω πράγματα για εμένα, να σχεδιάζω το μέλλον! Θέλω να μπορώ να τα έχω και να τα κάνω όλα! Αν και ακούγεται εγωιστικό», παραδέχεται χαμογελώντας. 

Φυσικά μετά την ολόγυμνη εμφάνισή της στην ταινία «Under the Skin», είναι δύσκολο να αποτινάξει το μύθο της σέξι ηθοποιού. «Κοιτάς τον εαυτό σου γυμνό και πιστεύεις ότι κάποιος θα το βγάλει φωτογραφία. Πρέπει να υπολογίσεις το ρίσκο που παίρνεις, μήπως είναι χωρίς λόγο; Είναι ένα πλάνο χωρίς λόγο ή είναι ένα σημαντικό κομμάτι, στο “ταξίδι” του ρόλου για ν’ ανακαλύψει τον εαυτό του. Δεν είμαι προκλητική σαν άτομο. Δεν είναι ότι ζω για να φωτογραφίζομαι ή τίποτα τέτοιο» δήλωσε σε συνέντευξή της η ηθοποιός για τις γυμνές σκηνές στην ταινία .

Η Scarlett Johansson εκτός από το ρόλο της ως Μαύρη Χήρα στην ταινία «Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα» πρωταγωνιστεί και στην ταινία «Lucy» το τρέιλερ της οποίας κυκλοφόρησε την Τετάρτη 2 Απριλίου και αναμένεται με μεγάλη αγωνία στις αίθουσες.

Δες το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή