Οδηγός ομορφιάς για πολυάσχολες: Λαμπερή σε μόλις 10 λεπτά!

Οδηγός ομορφιάς για πολυάσχολες: Λαμπερή σε μόλις 10 λεπτά!

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν η δουλειά, το σπίτι και οι εξωτερικές υποχρεώσεις φαντάζουν να αντλούν όλο σου το χρόνο, είναι πιθανό να παραμελήσεις τον εαυτό σου, και συνεπώς να αποβάλεις τη φροντίδα της εμφάνισής σου από την καθημερινότητά σου. Τι θα έλεγες όμως να αναθεωρήσεις; Δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στο πρόσωπό σου ακολουθώντας βήμα βήμα τις συμβουλές της ΓΥΝΑΙΚΑΣ για ομορφιά στο 10λεπτο! 

Αρχικά, χρησιμοποίησε ένα concealer  για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους, απλώνοντάς το ταμποναριστά με τα δάχτυλα. Προτίμησε ελαφριές συνθέσεις ώστε να αποφευχθεί ο τονισμός γραμμών έκφρασης ή ρυτίδων. Στη συνέχεια, κάλυψε με το ίδιο προϊόν τυχόν σπυράκια και σημάδια. Η διαδικασία δε θα σου πάρει πάνω από 30 δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια, με ένα σφουγγαράκι ή με τα δάχτυλα, άπλωσε στο πρόσωπό σου μία BB Cream, η οποία θα εξασφαλίσει την απαραίτητη ενυδάτωση, κάλυψη, αντιηλιακή προστασία και φωτεινότητα στην επιδερμίδα σου σε ένα μόλις λεπτό!

Αφιέρωσε ένα ακόμη λεπτό και στα φρύδια σου, χτενίζοντάς τα με το ειδικό βουρτσάκι και γεμίζοντάς τα με ένα μαλακό μολύβι ή gel. Έχε στο νου σου ότι η κίνηση αυτή, ενώ φαίνεται περιττή,  δημιουργεί το εφέ ενός ξεκούραστου ματιού και παράλληλα το ‘’γεμάτο’’ φρύδι αποτελεί τάση τις τελευταίες σεζόν στο χώρο της μόδας. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών σου με δύο στρώσεις mascara σε μαύρο χρώμα παραλείποντας τη χρήση σκιών ή eye liner που συνήθως είναι χρονοβόρα.   

Για να εξασφαλίσεις το απαραίτητο χρώμα που δίνει μία αίσθηση υγείας στο πρόσωπό σου διάλεξε ένα cheek stain σε ζωηρές αποχρώσεις, το οποίο θα τοποθετήσεις με τα δάχτυλα στα μήλα και εκμεταλλεύσου το προϊόν που θα περισσέψει για να χρωματίσεις και τα χείλη σου.

Χρησιμοποίησε το χρόνο που σου απομένει για να φροντίσεις τα μαλλιά σου! Αν δεν έχεις προλάβει να λουστείς, κάνε ένα χαλαρό κότσο ή χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν σε μορφή spray για να δώσεις όγκο. Μπορείς επιπλέον να χρησιμοποιήσεις ένα salt spray για να δημιουργήσεις ελαφρείς κυματισμούς. 

Ψεκάσου με το αγαπημένο σου άρωμα και ξεκίνα τη μέρα σου με αισιοδοξία!   

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή