Olivia Newton-John: Η αιώνια έφηβη! Φοράει ακόμη στενά δερμάτινα

Olivia Newton-John: Η αιώνια έφηβη! Φοράει ακόμη στενά δερμάτινα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ιστορία θέλει την  γλυκιά μαθήτρια να μετατρέπεται σε «μαγκάκι» για να κατακτήσει τον «διάσημο» του σχολείου, με τον οποίο έχει ζήσει τον πρώτο της καλοκαιρινό έρωτα. Μας χωρίζουν 36 χρόνια από τότε που η Sandy ερωτεύεται τον Danny και για χάρη του πετάει τα σοσονάκια, τα γιακαδάκια και τις φουστίτσες και φοράει το σέξι δερμάτινο παντελόνι της σε ένα από τα μεγαλύτερα μιούζικαλ όλων των εποχών. Το «Grease» το είδαμε, το ξαναείδαμε, το ακούσαμε, το χορέψαμε και το χορεύουμε ακόμα. Η κινηματογραφική παρτενέρ του John Travolta, η υπέροχη Olivia Newton-John εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες πάνω στην ίδια Cadillac της ταινίας, φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι όπως και τότε, για να προωθήσει το νέο της show στο Las Vegas.

Η Αυστραλή σταρ είναι τόσο εκθαμβωτική που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι πλέον διανύει το 65ο έτος της ηλικίας της. “She's still electrifyin’…. “

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή