ΣΚΟΡΠΙΟΣ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Challenge accepted!

Αυτή την εβδομάδα ο Άρης βρίσκεται στη μέση της τροχιάς του γύρω από τον Ήλιο. Αυτό είναι πιθανό να επιφέρει μια αύξηση της ενέργειας σου, ενώ στη χειρότερη περίπτωση να μεγεθύνει τους φόβους και να οδηγήσει τις ανασφάλειες σου να σε κατακλύσουν. Όσο και αν έχεις συνηθίσει τους προσωπικού σους δαίμονες, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βρεις το θάρρος να τους αντιμετωπίσεις και να σπάσεις το φαύλο κύκλο σχέσεων που σου στραγγίζουν την ενέργεια. Μέσα στην εβδομάδα ένα πλάνο που έχεις καιρό στο μυαλό σου βρίσκει γόνιμο έδαφος να πραγματοποιηθεί, με τις επόμενες 2 εβδομάδες να είναι ακόμα πιο ευνοϊκές για σένα-σε αντίθεση με την πλειοψηφία του ζωδιακού κύκλου. Με λίγα λόγια  το κοσμικό μήνυμα της εβδομάδας είναι ότι επιμονή, η εργατικότητα και η αποφασιστικότητα κερδίζουν πάντα, ακόμα κι αν όλοι γύρω σου δεν μπορούν να δουν κάτι παραπάνω από καμένη γη.

FORTUNE COOKIE

Όταν όλα πάνε καλά, ή έστω προσπαθείς εσύ να τα κάνεις να πάνε, τότε ξέρεις ότι όλη σου έκφραση και η ευαισθησία δεν θα μπορούσε από το να μη βρει ανταπόκριση στα άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Mood for the day: 

Nocturne – Secret Garden

https://www.youtube.com/watch?v=fd3a189vcVc

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή