ΖΥΓΟΣ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βγες από την πρίζα!

Χα! Όσο κι αν ζεις κι αναπνέεις να ακροβατείς μεταξύ πολλών πραγμάτων και καταστάσεων ταυτόχρονα, αυτή την εβδομάδα το σοφότερο που έχεις να κάνεις είναι… τίποτα. Ή τουλάχιστον να εξοικονομείς λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα για αυτό το λίγο τίποτα. Με την αντίθεση Ήλιου και του Άρη στο ζώδιό σου, είναι πολύ εύκολο για τους άλλους να πατάνε τα κουμπιά σου, και να νιώθεις ότι όλο και κάτι θα πρέπει να κάνεις. Ξέρεις, όμως, κάτι και τίποτα να μην κάνεις δεν θα καταρρεύσει ο κόσμος. Ναι, όσο κι αν θες να είναι όλα σε αρμονία κι ισορροπία στη ζωή σου-αλλά και των γύρω σου,  το σύμπαν σου χτυπάει το κουδουνάκι να ρίξεις ταχύτητες και να ασχοληθείς για λίγο μόνο με εσένα και κανέναν άλλο.

FORTUNE COOKIE

Κανένας δεν ξέρει το παιχνίδι του φλερτ καλύτερα από εσένα. Παίξε άφοβα, αλλά φόρεσε, όμως, την πανοπλία σου και προετοιμάσου για τον άγνωστο γοητευτικό με τις απροσδιόριστες διαθέσεις.

Mood for the day:

Stop me – Mark Ronson

https://www.youtube.com/watch?v=878ixmkVWcE

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή