ΠΑΡΘΕΝΟΣ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έτυχε ή πέτυχε;

Μέχρι τις αρχές Μαΐου, η Αφροδίτη κινείται στο απέναντι ζώδιο των Ιχθύων. Έτσι, τα νέα για την επιτυχία ενός φίλου- που εν μέρει σε αφορούν- έχουν σημαντική επίδραση στην ψυχολογία σου. Ο Άρης στην κορυφή του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα αυξήσει την ενέργεια σο, και ως αποτέλεσμα θα μπορείς να εστιάσεις καλύτερα σε νευραλγικούς τομείς του ενδιαφέροντος σου. Ένα από τα καλά νέα αυτής της εβδομάδας είναι ότι τα σχέδια και τα πλάνα που αφορούν τα οικονομικά σου ευνοούνται. Πόνταρε σε συνεργασίες με ανοιχτά μυαλά και φρόντισε να σταθεροποιήσεις το κριτικό πνεύμα που σε διακατέχει. Είναι στο χέρι σου αν θα φανείς σαν την κατσίκα που κλωτσάει την καρδάρα με το γάλα.

FORTUNE COOKIE

Περιορίζοντας την κριτική σου διάθεση εντός της κρεβατοκάμαρας θα μπορούσες να μετατρέψεις το άλλο σου μισό στον εραστή που πάντα ήθελες. Αλλά θυμήσου, περιορίζοντας, κι όχι χτυπώντας κατά ρυπάς!

Mood for the day: Love Profusion – Madonna

https://www.youtube.com/watch?v=YUtvUFsPA6Y

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή