ΚΑΡΚΙΝΟΣ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λεφτά αισθήματα!

Aχ, αυτό το παράπονο σου! Αν δεν είσαι ευχαριστημένη με το περιβάλλον σου, τότε οι αρχές αυτής της εβδομάδας ενδείκνυνται για αλλαγές. Όσο σημαντικό είναι για σένα να περιβάλλεσαι από κειμήλια και πράγματα που αγαπάς, εξίσου σημαντικό είναι να μπορείς να νιώθεις άνετα σαν το σπίτι σου όπου κι αν περνάς το χρόνο σου-είτε αυτό είναι το γραφείο είτε το σπίτι του συντρόφου σου. Η καλύτερη λύση είναι να ξεσκάσεις με λίγο shopping therapy, αλλά φρόντισε να θυμάσαι ότι όλα έχουν ένα μέτρο, το οποίο αν ξεπεράσεις προς το τέλος της εβδομάδας θα ζεις μέσα στο άγχος και τις ενοχές για το τι παρασύρθηκες κι έκανες. Έτσι, για να μείνουν μακριά οι κρίσεις-οικονομικές, συνειδησιακές, ταυτότητας, με το άλλο σου μισό αλλά και όσους σχετίζεσαι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραμείνεις εντός των ασφαλών σου ορίων. Κοινώς, μην απλώνεις τα χέρια σου εκεί που δεν φτάνεις.

FORTUNE COOKIE

Γα κάτι τέτοιες δύσκολες περιόδους, υπάρχει η σοκολάτα. Έτσι, αφού Θα είναι αδύνατο να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά σου, μπορείς άφοβα να επιδοθείς στο αγαπημένο σου σπορ: τη λαίμαργη κατανάλωση σπιτικών γλυκών και σοκολάτας.

Mood for the day: Money makes the world go round

https://www.youtube.com/watch?v=rkRIbUT6u7Q

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή