ΔΙΔΥΜΟΙ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

You, you, you and … you-once again!

Η Αφροδίτη έχει πλέον μετακινηθεί στους Ιχθείς – ένα άλλο από τα μεταβλητά ζώδια και έτσι διασχίζει την κορυφή του ηλιακού χάρτη σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι η ανάγκη να βρίσκεσαι σε ένα πιο βελτιωμένο περιβάλλον θα χτυπήσει κόκκινο. Ενώ, οι ασυνεννοησίες  θα είναι από τα πιο ενοχλητικά για εσένα γεγονότα αυτής της εβδομάδας. Νιώθεις να πνίγεσαι, και πρέπει να κάνεις κάτι γι αυτό. Αν όχι, οι ψυχοσωματικές αντιδράσεις σε περιμένουν στην γωνία. Βέβαια, με την αντίθεση Ήλιου και του Άρη , όπως αρχίζει η εβδομάδα θα ήταν μια καλή ιδέα να πάρεις όσο το περισσότερο φρέσκο ​​αέρα γίνεται και να αποτραβηχτείς από καταστάσεις και μοτίβα σχέσεων που έστω και στιγμιαία νιώθεις ότι σου κόβουν τον αέρα. Σημείωση: Με  την σεληνιακή έκλειψη προ των πυλών οι πιέσεις από κάθε κατεύθυνση εντείνονται, ενώ οι μικρές αγορές και η περιποίηση του εαυτού σου μπορούν να δράσουν ως δικλείδες ασφαλείας.

FORTUNE COOKIE

Ποιος θα το περίμενε αυτό! Η ερωτική και η κοινωνική σου ζωή πιθανόν να είναι εξαιρετικά δύσκολη, γιατί όσο κι αν λες ότι δεν θέλεις να βλέπεις κόσμο και δεν έχεις διάθεση, πάντα με ένα περίεργο τρόπο κινείς τα νήματα.

Mood for the day: Baby Huey – Hard Times

https://www.youtube.com/watch?v=zMIzTh0Lafg

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή