ΤΑΥΡΟΣ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ζουμί είναι στο παρασκήνιο…

Τόση συσσωρευμένη πίεση! Είναι πλέον είναι θέμα χρόνου πότε θα εκραγείς-αν και δεν προβλέπεται μέχρι τις 15 Απριλίου που έχουμε μια από τις δυσκολότερες ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς. Αυτήν την εβδομάδα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Χρειάζεται να δώσεις περισσότερη σημασία σε κάποια σχέδια, όπως για παράδειγμα να αφήσεις κατά μέρους δουλειές που δεν προχωράνε και δεν σε ικανοποιούν. Μετά βίας θα κρατιέσαι μέχρι την Πέμπτη να μην τα σπάσεις όλα σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Αν όμως δεν υποκύψεις σε αυτόν τον πειρασμό, θα αντιληφθείς γρήγορα ότι η καλή οργάνωση, η μεθοδικότητα και η αποφασιστικότητα είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να μάθεις πως θα ανατρέψεις τις δύσκολες καταστάσεις υπέρ σου.

FORTUNE COOKIE

Αν και είσαι αντιμέτωπη με τον πιο δύσκολο αστρολογικά μήνα όλης της χρονιάς, η ερωτική σου ζωή προβλέπεται να είναι καλύτερη από ό,τι των περισσότερων.

Mood for the day: Big in Japan – Ane Brun ( Alphaville cover – slow version )

https://www.youtube.com/watch?v=L4wBOyXJqNM

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή