Russell Crowe: Ο «Νώε» έχει γενέθλια και διχάζει

Russell Crowe: Ο «Νώε» έχει γενέθλια και διχάζει

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεννημένος στη Νέα Ζηλανδία στις 7 Απριλίου 1964, ο Russell Crowe έχει σήμερα τα γενέθλιά του και διχάζει με την ερμηνεία του ως «Νώε» στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στα 49 του χρόνια ο Russell Crowe, που παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Hollywood, αναγκάστηκε να απαντήσει στις κριτικές για την ταινία «Νώε» μιλώντας στην εφημερίδα Guardian.

Η ταινία έχει προκαλέσει θύελλα συζητήσεων σχετικά με την καταλληλότητα του περιεχομένου της και αρνητικά σχόλια για τη σκηνοθεσία, τα εφέ, αλλά και την ερμηνεία του διάσημου ηθοποιού. «Δεν περίμενα τέτοιο αρνητισμό στην κριτική», δηλώνει ο Russell Crowe σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian κατηγορώντας όσους κατέκριναν την ταινία ότι δεν την εξέτασαν συνολικά κι ούτε έλαβαν υπόψη τους τη δουλειά που έγινε.

Ο ηθοποιός μίλησε όμως και για το πως κατάφερε να προσεγγίσει το ρόλο του: «Έπρεπε να εστιάσω στο ανθρώπινο στοιχείο και να ξεφορτωθώ τα αλληγορικά χαρακτηριστικά που υπήρχαν στην ταινία. Πρόκειται για μια ιστορία ανθρώπινης εμπειρίας».  Καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, "The Tonight Show", ο ηθοποιός έδειξε  να έχει ξεπεράσει τις κακές κριτικές για το αμφιλεγόμενο φιλμ όπου πρωταγωνιστεί. Μάλιστα σε πρόκληση του παρουσιαστή να ερμηνεύσει το κομμάτι "Folsom Prison Blues" του Τζόνι Κας, ο ηθοποιός δέχτηκε με χαρά, αφού θυμήθηκε τα νιάτα του ως frontman του συγκροτήματος, Roman Antics.

https://www.youtube.com/watch?v=RTcflrnQt74

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή