Πέντε μύθοι για τις γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ – Και η αποκατάσταση της αλήθειας

Πέντε μύθοι για τις γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ – Και η αποκατάσταση της αλήθειας

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολόκληρη σελίδα με «κοσμητικά» επίθετα μπορεί να γραφτεί με τους χαρακτηρισμούς που δίνει μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας σε γυναίκες που επιλέγουν το πολύ και διαφορετικό σεξ από μία μόνιμη σχέση. Οι μύθοι γύρω από τις γυναίκες και το σεξ έχουν αναπαραχθεί σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που πλέον έχουν γίνει σεξιστικά στερεότυπα τα οποία ανακυκλώνονται καθημερινά.

Ήρθε η ώρα να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Αυτοί είναι οι πέντε μεγαλύτεροι μύθοι για τις γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ. Και η απάντησή τους.

Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ είναι εύκολες

Το να μην συμβιβάζεται μία γυναίκα σε κάτι λιγότερο από αυτό που της αξίζει να έχει δίπλα της για σχέση, μάλλον δύσκολη παρά εύκολη θα την χαρακτήριζες. Πόσο μάλλον μία γυναίκα που δεν ρίχνει τα στάνταρ της ούτε όταν διαλέγει περιστασιακούς συντρόφους.

Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση

Το να μην εγκλωβίζεται σε μία σχέση που δε θέλει, και να έρχεται σε ρήξη με μία ολόκληρη κοινωνία που την προορίζει σύζυγο και μητέρα, μάλλον μία γυναίκα με τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση τη λες, παρά μία γυναίκα με χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ είναι άπιστες

Αν μια γυναίκα προτιμάει διαφορετικούς συντρόφους για μεγάλο ή μικρό κομμάτι της ζωής της, αυτό δε σημαίνει ότι αν ερωτευτεί και το θελήσει δεν μπορεί να είναι πιστή σε μόνο έναν σύντροφο.

Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ έχουν αφροδίσια

Αν μία γυναίκα φοράει προφυλακτικό σε όλες τις επαφές της και κάνει τις τυπικές προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κατηγορηθεί ως φορέας αφροδίσιων νοσημάτων.

Οι άντρες μπορούν να κάνουν πολύ σεξ. Οι γυναίκες πρέπει να είναι μονογαμικές.

Οι άνθρωποι έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε με το σώμα μας ό, τι θέλουμε. Αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με το φύλο, ούτε με την καταγωγή, ούτε με τη σεξουαλική προτίμηση. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα στην επιλογή. Μονογαμία ή όχι;

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή