Chiwetel Ejiofor: Από σκλάβος αντιμέτωπος με τον πράκτορα 007

Chiwetel Ejiofor: Από σκλάβος αντιμέτωπος με τον πράκτορα 007

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την σκυτάλη από τον Javier Bardem στο ρόλο του κακού απέναντι στον πράκτορα 007 θα πάρει σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, ο Chiwetel Ejiofor.

Ο 36χρονος Άγγλος ηθοποιός, που εντυπωσίασε την περασμένη χρονιά  ως Solomon Northup στην ταινία «12 χρόνια σκλάβος», φαίνεται πως είναι η πρώτη επιλογή των παραγωγών Barbara Broccoli και Michael Wilson για τον ρόλο του κακού, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η συμμετοχή του στην ταινία. Το νέο κορίτσι του James Bond δεν έχει αποφασιστεί ακόμα με επικρατέστερα ονόματα αυτά των Kate Upton και Helen Flanagan.

Αν όλα πάνε καλά και οι δύο πλευρές συμφωνήσουν, ο Chiwetel Ejiofor θα παίξει δίπλα στον Daniel Craig που θα επαναλάβει το ρόλο του James Bond, τη Ralph Fiennes ως M, τη Naomi Harris ως Moneypenny και τον Ben Whishaw ως Q. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ξανά ο Sam Mendes.

Αυτή τη στιγμή ο ηθοποιός, είναι σε διαδικασία γυρισμάτων για την αμερικάνικη ταινία επιστημονικής φαντασίας «Z for Zachariah» και την «Triple Nine», όπου υποδύεται έναν αστυνομικό.

Αυτό θα είναι η 24η ταινία του James Bond, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι και η πρεμιέρα αναμένεται το Νοέμβριο του 2015.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή